Fotbal intern

Scandal cât casa la o echipă din Liga a doua care luptă pentru promovare! “Nici să mâncăm nu putem, că umblă șobolanii pe lângă noi”

15.11.2018 | 16:21
Scandal cat casa la o echipa din Liga a doua care lupta pentru promovare Nici sa mancam nu putem ca umbla sobolanii pe langa noi

Nu este liniște deloc la o echipă care luptă pentru promovarea pe prima scenă. Din contră – în vestiarul celor de la Sportul Snagov a început un scandal cât casa. Astfel, jucătorii au refuzat să se antreneze, nemulțumiți fiind de situația grea de la club. La ultima ședință de pregătire au ieșit 10 minute pe teren, au început alergarea, după care s-au retras la cabine. În luna august este ultima oară când aceștia au fost plătiți.

Întrebăm conducerea când primim banii și ni se spune, se rezolvă, se rezolvă. Noi avem familii de întreținut și este foarte greu. Trebuie să facem ceva ca să fim băgați în seamă.Avem condiții de Liga a 4-a. Nici să mâncăm nu putem, pentru că umblă șoarecii pe lângă noi. Azi, după antrenament, eram la refacere și a venit femeia de serviciu să ne filmeze că bem bere. Și ne certa că de ce am pus tricourile pe jos și de ce am folosit prosoapele. Noi, în vestiar, suntem un grup unit. Antrenorul ne motivează și facem totul pentru a câștiga fiecare meci. Dar cei din conducere nici nu vin pe la noi. Noi întrebăm când se rezolvă, dar nu ni se spune nimic. Doar primele sunt la zi, dar am înțeles că altcineva ni le plătește”, au spus jucătorii pentru Gazeta Sporturilor.

Scandal cât casa la o echipă din Liga a doua care luptă pentru promovare! Meciul de fotbal dintre Academica Clinceni si Sportul Snagov contand pentru Liga 2 , disputat pe stadionul Clinceni, sambata, 29 septembrie 2018. © FOTO: FLORIN ALBOIU / Sport Pictures
Fază de joc în meciul Academica Clinceni – Sportul Snagov

Scandal cât casa la o echipă din Liga a doua care luptă pentru promovare!

Sportul Snagov este pe locul 2 în liga secundă. Echipa are două puncte mai puțin față de liderul Chindia Târgoviște. 11 victorii au jucătorii antrenați de Laszlo Balint, 3 rezultate de egalitate și numai 2 înfrângeri. Lupta pentru promovare în acest an este una dură – Petrolul, Universitatea Cluj, Academica Clinceni, FC Argeș și CS Mioveni se numără și ele printre formațiile care vor să urce pe prima scenă. Doar 6 puncte despart primele 7 echipe în clasament.

  • 36 de puncte a acumulat Sportul Snagov în clasamentul ligii secunde