Sport

Tensiune la Craiova! Mangia taie în carne vie! Trei vedete, amendate!

Partida cu FCSB continuă să facă valuri la CS U. Conducerea a decis să îi întărească autoritatea antrenorului în faţa vestiarului.
11.04.2018 | 12:22
Tensiune la Craiova Mangia taie in carne vie Trei vedete amendate
ADVERTISEMENT

Înfrângerea fără drept de apel de la Bucureşti, în derby-ul cu FCSB, 0-2, a aprins fitilul în rândul oltenilor. Craiova era un butoi cu pulbere, care a sărit în aer la finalul jocului pierdut în faţa noului lider din Liga 1!

Băluţă, din lider a ajuns ţap ispăşitor!

Atmosfera încinsă din vestiarul celor de la CS U (vezi detalii) a fost exemplificată prin reacţia avută de Alex Băluţă împotriva antrenorului Devis Mangia. Internaţionalul român l-a criticat public pe italian pentru faptul că l-a ţinut rezervă până în minutul 58 al meciului cu trupa lui Dică: “Nu ştiu ce a încercat să îmi arate prin chestia asta. Eu eram pregătit, m-am pregătit toată săptămâna. Ştiam ce înseamnă un meci contra Stelei, pentru că sunt oltean, şi chiar sunt dezamăgit de decizia dânsului. Decizia lui Mister m-am ambiţionat şi mai tare şi sper să nu mai facă aceeaşi greşeală ca în seara asta”. Atacul direct al lui Băluţă nu i-a picat deloc bine tehnicianului italian. Acesta i-a răspuns tot public, cerându-i să vorbească mai puţin şi să joace mai bine! Totul nu s-a terminat aici. Băluţă a fost amendat şi trimis la echipa secundă a clubului! Din informaţiile FANATIK.RO, în cursul zilei de miercuri fotbalistul va avea o discuţie cu patronul Mihai Rotaru pentru a afla care este situaţia sa la CS U! 

ADVERTISEMENT

Mateiu şi Kelic, “arşi” la bani!

Nu doar Băluţă a plătit după înfrângerea cu FCSB. FANATIK.RO a aflat că şi alţi doi jucători importanţi ai Craiovei urmează să fie amendaţi de clubul oltean. Este vorba despre Mateiu şi Kelic, iar ambii fotbalişti vor fi taxaţi pentru a-i spori autoritatea antrenorului Devis Mangia. Amenzile nu sunt deloc modice, sumele fiind undeva la 5.000 de euro de jucător! Mateiu va fi penalizat pentru că ar fi gesticulat nervos din mâini în momentul în care Mangia îi dădea anumite indicaţii tactice, iar Kelic pentru că ar fi vociferat în momentul schimbării cu Băluţă şi pentru că şi-ar fi aruncat tricoul!