Life

Scandal la Puterea dragostei! Doi concurenți, iubiți înainte să intre în casă? Ce a ieșit la iveală

06.01.2021 | 13:53
Scandal la Puterea dragostei Doi concurenti iubiti inainte sa intre in casa Ce a iesit la iveala
Daiana și Codruț de la Puterea dragostei, acuzați că joacă teatru. Foto: captură Kanal D
ADVERTISEMENT

Puterea dragostei este plină de polemici, iar cel mai nou scandal din reality-show-ul de la Kanal D s-a creat în jurul Daianei, concurentă despre care s-a spus că ar fi regizat un conflict cu Codruț pentru a ieși în evidență.

Fostul iubit al Alexandrei este acuzat că a vorbit cu Daiana în timp ce se afla în carantină, când mai multe persoane din emisiune au fost confirmate cu coronavirus, însă Codruț neagă tot.

ADVERTISEMENT

Pe internet au apărut tot felul de zvonuri cu referire la adevărata relație care există între Daiana și Codruț, care într-adevăr se cunosc dinainte să fie prezenți în emisiune.

Daiana și Codruț de la Puterea dragostei, regie în văzul tuturor?

Foarte mulți cred că Daiana și Codruț au fost iubiți, iar intrarea fetei în competiție nu este deloc întâmplătoare. Cel care i-a luat apărarea în acest conflict, a fost, culmea, George, a cărui relație cu Alexandra, fostă iubită a lui Codruț, nu este una bună.

ADVERTISEMENT

„Miroase rău a multă vrăjeală și a jocuri proaste pe aici. Iertați-mă, dar asta e părerea mea. Este o mare vrăjeală și sunt niște jocuri în care o să cădeți singuri la final”, a fost observația Marianei în tot acest scandal al mesajelor dintre Daiana și Codruț.

„S-a folosit de Codruț pentru a ajunge în emisiune”

Și o parte a telespectatorilor susține această teorie. „Deja subiectul conversațiile dintre Codut și Daiana e plictisitor maxim. Toată lumea știe, toți își dau cu părerea, azi sunt aduse conversațiile, mâine nu mai sunt arătate. Dacă a recunoscut ca a vorbit cu ea sau au fost prieteni cu beneficii, singura care s-a înjosit la TV e ea ca fată.

ADVERTISEMENT

Ar fi trebuit de la început să dea conversațiile și la revedere, însă eu cred ca ea s-a folosit de Codrut pentru a ajunge în emisiune și credea ca va fi numai ea pe ecran. Adevărul e că o și duce capul tare mult”, este unul dintre comentariile postate pe pagina de Youtube a emisiunii.