Fotbal intern

Scandal la Voluntari! Andone “i-a curăţat” pe steliştii din staff! Urmează Opriţa?!

21.07.2018 | 10:38
Scandal la Voluntari Andone ia curatat pe stelistii din staff Urmeaza Oprita

Scandal uriaş la FC Voluntari cu doar o zi înaintea meciului cu Dinamo. FANATIK.RO a aflat că după o şedinţă fulger la club care a avut loc vineri seara şi la care a participat şi primarul Florentin Pandele, “tabăra stelistă” din staff a plecat. Astfel, secundul Florentin Dumitru şi ceilalţi oameni din staff-ul lui Daniel Opriţa: Cristian Ciocoiu, Iulian Miu şi Gabi Popescu au plecat de la club.

Managerul general, Ioan Andone, este la cuţite cu staff-ul tehnic “stelist” condus de Daniel Opriţa. Deşi în urmă cu câteva zile şedinţa s-a stabilit ca secundul Florentin Dumitru şi ceilalţi oameni din staff să rămână la club, situaţia s-a schimbat şi managerul general i-a curăţat pe oamenii lui Daniel Opriţa, cu care nu avea o relaţie foarte bună. Astfel, Daniel Opriţa va fi nevoit să pregătească singur meciul cu Dinamo, care va avea loc duminică, de la ora 21:00.

Scandal uriaş la FC Voluntari! “Îl curăţă” pe Opriţa? I-au găsit înlocuitor

Daniel Opriţa ar putea pleca şi el după meciul cu Dinamo. FANATIK.RO a aflat că Ioan Andone încearcă să îl înlocuiască pe antrenor şi pentru asta a apelat la Gigi Neţoiu, care se află în relaţii foarte bune cu primarul Florentin Pandele. “Fălcosul” a venit deja cu o propunere, Cosmin Bărcăuan fiind alesul.

Bărcăuan a fost antrenat la Dinamo de Ioan Andone şi în urmă cu câteva zile şi-a luat licenţa PRO, fiind în aceeaşi generaţie cu Nicolae Dică. Alături de Bărcăuan din staff vor face parte Dinu Todoran şi Tiberiu Bălan. Rămâne însă de văzut dacă Daniel Opriţa va rezista în postura de antrenor principal al clubului, după ce oamenii săi din staff au fost “curăţaţi”.

Scandal la Voluntari! Andone i-a curăţat pe steliştii din staff! Urmează Opriţa!Daniel Oprita in meciul de fotbal dintre Juventus Bucuresti si Dinamo Bucuresti desafsurat pe stadionul Ilie Oana din Ploiesti in cadrul Ligii 1
Scandal la Voluntari! Andone i-a curăţat pe steliştii din staff! Urmează Opriţa!Daniel Oprita in meciul de fotbal dintre Juventus Bucuresti si Dinamo Bucuresti desafsurat pe stadionul Ilie Oana din Ploiesti in cadrul Ligii 1

În urmă cu câteva zile a izbucnit un scandal uriaş între Daniel Opriţa şi managerul Ioan Andone. Antrenorul principal a vrut să îl dea afară pe Costin Lazăr, însă “Ando” a fost de altă părere şi nu a fost de acord cu decizia tehnicianului. Opriţa şi colaboratorii săi au părăsit antrenamentul, care a fost ţinut de “Fălcos”.

Atunci, Opriţa a fost convins să rămână la club, însă situaţia de la Voluntari rămâne una tensionată şi s-ar putea ca meciul cu Dinamo să fie singurul condus din postura de antrenor principal de către Daniel Opriţa.