Fotbal intern

CUTREMUR la Rapid: “La primul eşec, Ganea e demis!”

UPDATE 18:50 / Ionel Ganea a dezvăluit că nu are nici o problemă cu acţionarul majoritar al clubului feroviar, Valerii Moraru, chiar dacă intenţia acestuia este să îl aducă la timona echipei...
04.09.2014 | 11:25
CUTREMUR la Rapid La primul esec Ganea e demis

UPDATE 18:50 / Ionel Ganea a dezvăluit că nu are nici o problemă cu acţionarul majoritar al clubului feroviar, Valerii Moraru, chiar dacă intenţia acestuia este să îl aducă la timona echipei pe Ioan Andone. “Am avut o zi mai proastă la Galaţi, cu Gaz Metan am avut ghinion. Vreau sa îmi fac un lot de 25 de jucători, voi mai testa nişte jucători, iar ultimul cuvînt îi voi avea eu. Mă rog de Daniel Niculae să vină să joace la Rapid, dar mai mult de atît nu am ce să fac. Nu am nici o problemă cu Valerii Moraru, avem acelaşi interes în Giuleşti. Nu mă întrebaţi pe mine de bani, sunaţi la club”, a spus Ganea la Digisport.

UPDATE 11.25. Nae Manea a lansat un nou atac la adresa patronului Moraru! El anunţă că Ganea va fi demis la primul eşec!

“La primul eşec, Ganea este demis! Numai că şi aici se face o mare greşeală! Nu putem să spunem că Rapidul a jucat prost! Nu mai ştiu ce are în cap Moraru! Cred cu toată tăria că Rapid retrogradează, dar nu poţi pune un antrenor două etape!”, a declarat Manea la sport.ro.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

………………………………………….

Visul lui Valerii Moraru, acela de a schimba actuala conducere fără să creeze un scandal de proporţii, a rămas o utopie, “farmecul vieţii” continuînd să stîrnească pasiuni nebănuite atît printre fani, cît şi în rîndurile angajaţilor. Informaţiile şi declaraţiile (vezi aici VIDEO) oferite în exclusivitate de FANATIK.RO şi care au avut rolul să dezvăluie scandalul dintre actualul acţionar şi o parte din angajaţii Rapidului, sînt continuate cu o serie de evenimente prin care cele două tabere se acuză de nereguli în acte.

Rapidul continuă să fie dezbinat în aceste momente în două tabere mari, atît la nivel administrativ, cît şi la nivelul suporterilor, iar şansa ca liniştea să revină în Grant depinde doar de modul în care se va termina conflictul dintre Nicolae Manea, preşedintele grupării feroviare, susţinut de Cristina Andronache şi Valerii Moraru, noul acţionar al grupării feroviare. În timp ce omul de afaceri din Republica Moldova susţine că banii s-au administrat într-un mod total greşit de către actualul administrator judiciar, Cristina Andronache, preşedintele giuleştenilor l-a acuzat pe Moraru că nu şi-a respectat promisiunile făcute în momentul în care a preluat clubul.

nae manea suparat

Moraru, acuzat de mită!?

Primele acuzaţii oficiale le-a oferit Nicolae Manea, preşedintele Rapidului dezvăluind că Valerii Moraru i-a oferit bani pentru o despărţire amiabilă de Rapid, suma vehiculată fiind de 10.000 euro. Oficialul giuleştean a dezvăluit, pentru FANATIK.RO, cum a decurs discuţia cu acţionarul majoritar al feroviarilor. “Moraru mi-a propus bani ca să scape de mine, dar nu pot lăsa clubul în mîini nesigure. Cînd mi-a zis că îmi oferă suma respectivă ca să părăsesc Rapid, i-am spus că îi dau eu de două ori mai mult ca să plece el”, a “tunat” Manea. Practic, preşedintele formaţiei feroviare dezvăluie că Valerii Moraru a încercat să “cumpere” despărţirea de Nicolae Manea cu 10.000 euro.

FOTBAL:RAPID BUCURESTI-STEAUA BUCURESTI, LIGA 1 (26.07.2014)

Andronache, maşină pe banii clubului?

De partea cealaltă, Valerii Moraru a declarat în repetate rînduri că situaţia tulbure din cadrul clubului este datorată şi de faptul că nu are acces la unele dosare care sînt deţinute de administratorul judiciar, Cristina Andronache. “Acţionarul majoritar ar trebui să aibă accesul la toate actele din cadrul clubului. Dacă doamna Andronache nu doreşte transparenţă, înseamnă că are ceva de ascuns. Eu îmi doresc doar să ajungem la normalitate şi să respectăm legea”, au fost declaraţiile în repetate rînduri ale omului de afaceri. O altă acuzaţie pe care oamenii din anturajului lui Moraru au formulat-o la adresa lui Cristina Andronache este faptul că administratorul judiciar ar fi reuşit să îşi cumpere o maşină de teren de lux, pe care încearcă să o ţină departe de bliţurile fotografilor. “Sînt mult mai multe lucruri care ne fac să ne întrebăm ce s-a întîmplat aici înainte de venirea noastră. Maşina de teren cumpărată de doamna Andronache este doar una dintre dilemele noastre”, au încheiat sursele din cadrul grupării feroviare.

cristina-andronache

“Atenţie” către acţionarii-suporteri

Tabăra anti-Moraru îl bănuieşte pe principalul finanţator al Rapidului că ar fi oferit diverse sume de bani fanilor care deţin acţiuni pentru a le cumpăra susţinerea. Conform sumelor FANATIK.RO, suma oferită suporterilor se învîrte în jurul a 20.000 de euro. În schimbul banilor, fanii l-ar fi asigurat pe Moraru de susţinerea necondiţionată şi ar fi promis că vor pune presiune la fiecare partidă pentru ca administratorul judiciar Cristina Andronache, care se află în conflict deschis cu patronul de la Azuga Waters, să demisioneze.

Moraru, comision pentru fiul său?

Transferul lui Filipe Luis Gomes Almeida “Kikos” la Rapid, jucător venit de la Sporting Lisabona B, a creat un nou motiv de dispută între cele două tabere. Informaţiile venite din interiorul clubului au dezvăluit că finanţatorul Valerii Moraru şi-a pus fiul să caute jucători pentru echipă şi, pentru transferul mijlocaşului de 23 de ani din Portugalia, ar fi oferit  un comision de 5.000 de euro firmei MNM Sport Management Ltd., o societate din Guimaraes, în condiţiile în care jucătorii de la club l-au acuzat pe omul de afaceri că până acum nu a dat bani la echipă.

Sunil-Chhetri-Sporting-Lisboa-300x300

40 de milioane de euro este averea lui Valerii Moraru conform revistelor de specialitate

2.500 de euro este salariul lui Nicolae Manea la Rapid

Tags: