SCANDAL Reprimit în lot după ce a ieşit din PUŞCĂRIE!

Un nou scandal a izbucnit în fotbalul englez după ce clubul Sheffield United, care activează acum în Liga a 3-a i-a permis unui fotbalist care a făcut puşcărie pentru viol să se întoarcă la...
13.11.2014 | 09:38
SCANDAL Reprimit in lot dupa ce a iesit din PUSCARIE

Un nou scandal a izbucnit în fotbalul englez după ce clubul Sheffield United, care activează acum în Liga a 3-a i-a permis unui fotbalist care a făcut puşcărie pentru viol să se întoarcă la antrenamente. Numele lui e Ched Evans şi a fost desemnat cel mai bun jucător al sezonului din League One în 2012, înainte să fie acuzat şi încarcerat pentru viol. 

ched-evans-204232864

Lucrurile au luat o turnură nefavorabilă pentru club, foarte mulţi oameni politici, dar şi suporteri fiind scandalizaţi de această decizie de a-l reprimi la antrenamente. Vice prim-ministrul Marii Britanii, Nick Clegg, doi sponsori ai clubului şi mai multe vedete din Regatul Unit condamnă această decizie a clubului. Mai mult, s-a făcut şi o petiţie care a adunat 160.000 de semnături pentru a se renunţa la Ched Evans.

Însă în ciuda faptului că suporterii clubului sînt împotriva lui Ched Evans, acesta va începe antrenamentele cu clubul. Jucătorul în vîrstă de 25 de ani a fost una din speranţele fotbalului galez şi chiar a adunat cîteva selecţii pentru echipa naţională, pentru care a şi marcat un gol.

ched

Greşeala care l-a costat cariera

În anul 2012, viaţa lui a luat o turnură nefericită fiind acuzat de o femeie în vîrstă de 19 ani de viol, alături de Clayton McDonald, un prieten de a lui Ched. Femeia a declarat că Evans a întreţinut relaţii sexuale cu ea şi a profitat de faptul că ea era sub influenţa alcoolului, astfel că ea nu avea o judecată limpede. În aprilie 2012, Ched Evans a fost condamnat la 5 ani de închisoare pentru viol.

cheeed

A fost eliberat după ce a executat jumate din pedeapsă în octombrie 2014, iar fostul său club, Sheffield United a fost de acord să îl reprimească la antrenamente. Ched Evans vrea să îşi refacă viaţa şi a făcut deja primul pas în acest sens, el şi logodnica sa, Natasha Massey anunţînd că se vor căsători.

cheeeed

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

Tags: