Sport

Scandal uriaș după McGregor – Khabib! “Este o persoană oribilă! Nu merită respect!”

08.10.2018 | 13:43
Scandal urias dupa McGregor  Khabib Este o persoana oribila Nu merita respect

Nici vorbă să se liniștească apele după lupta Connor McGregor – Khabib Nurmagomedov! Publicul are parte de un scandal uriaș pe care managerul rusului îl întreține din plin. Ali Abdelaziz a ieșit la rampă la mai bine de 24 de ore după ce s-a terminat meciul și l-a criticat în termeni duri pe irlandez. Acesta i-a reproșat lui McGregor lipsa de respect pe care a avut-o față de elevul său înainte să înceapă bătălia.

Nu poți mușca un câine și să te aștepți să nu te muște înapoi. Nu poți să te joci cu focul și să nu te arzi. Acest băiat, Conor McGregor, nu e un băiat bun. Este o persoană oribilă! Nu am niciun respect pentru el, nici pentru echipă și nici pentru anturajul lui. Acești băieți cer respect, dar trebuie să meriți asta. Cum poți să primești respect când vorbești prostii despre familia, religia și țara cuiva?”, a declarat Ali Abdelaziz

Scandal uriaș după McGregor - Khabib! Lupta
Connor McGregor a pierdut meciul cu rusul Khabib fiind strangulat în cușcă în runda a patra

Scandal uriaș după McGregor – Khabib!

Rusul Khabib Nurmagomedov a reușit să-și păstreze titlul de campion mondial UFC la categoria uşoară. Mai mult de atât, a făcut acest lucru într-o manieră în care a lăsat pe toată lumea cu gura căscată. Khabib l-a umilit, pur şi simplu, pe McGregor pe care l-a bătut fără drept de apel, într-un meci disputat la Las Vegas. Bătălia s-a terminat cu o încăierare generală care a făcut deja înconjurul lumii. Patru runde a rezistat în cușcă irlandezul care a încheiat strangulat la sol.

De altfel, specialiștii au precizat că este pentru prima oară când irlandezul părăsește cușcă dominat de la un capăt la celălalt al luptei. McGregor nu numai că nu a găsit răspuns, dar a fost de nerecunoscut în lupta la podea, în condițiile în care tactica rusului s-a dovedit a fi una perfectă. L-a împins constant pe McGregor la podea acolo unde știa că irlandezul devine vulnerabil.

3 milioane de dolari a primit Connor McGregor pentru lupta cu Khabib Nurmagomedov