Life

Scăpăm de Saturn retrograd pe 29 septembrie! Planeta iese din Capricorn și ne aduce motive de bucurie

22.09.2020 | 13:43
Scapam de Saturn retrograd pe 29 septembrie Planeta iese din Capricorn si ne aduce motive de bucurie
Saturn nu va mai fi retrograd în Capricorn din 29 septembrie. Foto: theconversation.com
ADVERTISEMENT

Adio, Saturn retrograd (cel puțin pentru o perioadă) din 29 septembrie! Planeta se află în Capricorn până la această dată, iar necazurile pe care ni le-a creat le-am văzut cu toții în această pandemie, indiferent de zodia fiecăruia.

Saturn nu va mai fi retrograd în Capricorn din 29 septembrie

Retragerea lui Saturn din forma retrogradă aduce câteva zile în care vom putea respira ușurați, căci se diminuează din tensiunea acumulată în ultimele trei luni, dar nu este bine să ne culcăm pe o ureche.

ADVERTISEMENT

Trebuie să fim în continuare extrem de vigilenți, să nu ne aruncăm în fața evenimentelor fără să ne documentăm suficient și să încercăm să fim mai buni.

Planeta Saturn este cea care aduce de obicei schimbările bruște, dar și marile cataclisme. Am văzut ce a putut face Saturn retrograd în Capricorn în anul acesta și ne dorim cu toții ca planeta să își continue mersul direct fără să ne mai perturbe energiile.

ADVERTISEMENT

Ce vor simți/ trăi zodiile la final de lună

Din punct de vedere astrologic, Berbecii, Taurii, Gemenii și Racii se vor simți ușor descumpăniți, căci ei s-au acomodat deja cu răul, cu teroarea, cu evenimentele neprevăzute.

Racii vor fi destul de debusolați încă din seara zilei de 29 septembrie, iar începutul lunii octombrie îi va prinde cu o serie de datorii karmice neplătite.

ADVERTISEMENT

Leii vor avea parte de câteva momente frumoase din punct de vedere amoros, iar Fecioarele se vor simți mult mai eliberate de necazuri, Saturn lăsând în urmă liniștea de care aveau cu adevărat nevoie.

Balanțele sunt ceva mai tensionate în continuare (ca orice zodie de aer într-o astfel de perioadă), iar Scorpionii vor dori să se retragă treptat, căci simt că nu vin vremuri bune pentru ei.

ADVERTISEMENT

Săgetătorii devin mai echilibrați și găsesc armonia pe care o căutau de la începutul anului, iar Capricornii devin vedetele acestei toamne, mult mai întărite după acest Saturn retrograd.

Vărsătorii și Peștii pot cădea în episoade de tristețe la final de lună, dar vorbim în cazul lor mai degrabă de o introspecție care îi va ajuta să își revină din propria cenușă precum pasărea Phoenix.

 

ADVERTISEMENT
Tags: