Life

Zodia Săgetător și lecția de viață pe care trebuie să o învețe până la finalul anului

16.09.2020 | 12:05
Zodia Sagetator si lectia de viata pe care trebuie sa o invete pana la finalul anului
Zodia Săgetător. Foto: readitforward.com
ADVERTISEMENT

Zodia Săgetător a avut parte de multe provocări de la începutul anului și până acum, iar acestea nu se vor termina înainte de luna decembrie, atunci când cei născuți sub acest semn vor putea respira ușurați.

Zodia Săgetător are în față provocări uriașe

Săgetătorii trebuie să învețe una din lecțiile de viață greu de aplicat pentru majoritatea semnelor zodiacale. Este vorba despre a avea măsură în toate.

ADVERTISEMENT

Dozificarea, chiar și a bucuriei, este o mare provocare pentru nativii de foc, despre care știm că trăiesc totul cu o intensitate ieșită din comun.

Săgetătorii au nevoie de foarte multe ori de echilibru, de luarea lucrurilor treptat. Sunt destul de reticenți la schimbare, însă sunt nevoiți să o facă de multe ori forțați de împrejurări.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă pe moment au impresia că le cade cerul peste cap, multe dintre schimbări, mai ales cele care vor veni în lunile octombrie, noiembrie și decembrie vor fi avantajoase pentru ei pe termen lung.

Nativii de foc trebuie să abordeze, așadar, lucrurile cu măsură. Nu e bine să se aventureze în chestiuni despre care nu sunt 100% siguri, dar nici să își toace creierul non-stop cu anumite temeri.

ADVERTISEMENT

Răbdarea, cheia de aur

Orice dificultate poate fi depășită atâta vreme cât Săgetătorii au capacitatea de a se liniști și de a privi tabloul general fără să se panicheze.

Le este foarte greu de cele mai multe ori, dar merită efortul. Anul 2021 va fi unul extraordinar de bun pentru ei, încă de la început, dacă vor ști să facă față situațiilor insolite fără să se precipite.

ADVERTISEMENT

Răbdarea este de aur, iar tratarea lucrurilor fără prea mult patos este cea mai bună alegere mai ales în momentele de criză, căci vor fi multe din acestea în special în noiembrie.

Decembrie va fi luna decisivă pentru ei, luna din care vor putea aplica deja tot ce au învățat în acest an despre natura umană, despre felul în care trebuie să relaționeze.

 

ADVERTISEMENT