Life

Scene incendiare la Sunt celebru, scoate-mă de aici!. Imaginile cu Bia Kalifa de la care a pornit scandalul cu Giani Kiriță, făcute publice. Video

Scandalul dintre Giani Kiriță și Bia Kalifa de la Sunt celebru, scoate-mă de aici a pornit în momentul în care tânără a decis să se dezbrace complet, iar imaginile au fost surprinse și de camerele de luat vederi.
08.08.2022 | 18:38
Scene incendiare la Sunt celebru scoatema de aici Imaginile cu Bia Kalifa de la care a pornit scandalul cu Giani Kirita facute publice Video
Emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici! provoacă deja adevărate controverse, iar scandalurile nu lipsesc, protagoniștii fiind Giani Kiriță și Bia Khalifa / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Pro TV a dat publicității primele imagini din cadrul show-ului toamnei, Sunt celebru, scoate-mă de aici!, iar în video-ul difuzat se poate observa că Bia Khalifa reușește să îi șocheze și să îi provoace pe toți concurenții emisiunii filmate în jungla din Republica Dominicană.

Giani Kiriță și Bia Khalifa, scandal la Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, în cadrul show-ului Sunt celebru, scoate-mă de aici! de la Pro TV spiritele se încing încă de la primele momente petrecute în sălbăticie de concurenții emisiunii.

Iar protagoniștii sunt, așa cum era de așteptat, vulcanicul Giani Kiriță și tânăra însetată de celebritate, cunoscută pentru prestațiile sale fără perdea de pe OnlyFans, Bia Khalifa. Iar cum Bia Khalifa nu se poate abține să nu șocheze cu gesturile sale, nu mică le-a fost mirarea băieților când au văzut-o dezbrăcându-se, complet, în public.

Acela a și fost momentul în care Giani Kiriță, și așa cu capsa pusă din cauza dificultății probelor din cadrul emisiunii, a ”explodat” de nervi, deranjat de atitudinea deloc pudică a concurentei. Iar de aici, până la un scandal la care ar fi fost nevoie de intervenția echipei de producție a mai fost doar un pas.

De altfel, în imaginile difuzate de Pro TV și care anunță începerea show-ului Sunt celebru, scoate-mă de aici! sunt surprinse și momentele în care Bia Khalifa rămâne în costumul Evei. Și, desigur, și reacția băieților, vizibil dezorientați, la respectiva scenă.

Bia Khalifa, scandal și cu Rux în mijlocul junglei

Semnalele cu privire la cine va fi în mijlocul scandalurilor de la Sunt celebru, scoate-mă de aici! sunt clare, cel puțin din imaginile difuzate de Pro TV. Astfel, la una dintre mesele concurenților – puși să ingereze diverse ”mâncăruri” cât se poate de indigeste – între Bia Khalifa și Rux apar momente tensionate.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Razvan Botezatu (@razvanbotezatu)

Mai exact, Bia Khalifa, filmată în timp ce înghite ceva care îi întoarce stomacul pe dos poartă o scurtă discuție cu Rux și Opulența, iar umorul celei din urmă o deranjează pe tânăra care l-a scos din minți și pe Giani Kiriță.

Și, cu o privire cât se poate de ”războinică”, blondina aruncă apa din pahar pe Rux, lucru care, probabil, provoacă noi și noi discuții cu privire la comportamentul vedetei OnlyFans, moment care poate fi urmărit în video-ul de mai sus de la secunda 8.

Sunt celebru, scoate-mă de aici!, show în care 12 vedete luptă să devină Regele sau Regina Junglei

Sunt celebru, scoate-mă de aici! aduce, la start, 12 vedete, șase fete și șase băieți. Lidia Buble, Mara Bănică, Anisia Gafton, Tania Popa, Rux și Opulența și Bia Khalifa sunt vedetele feminine care concurează în emisiune, iar Cristian Mitrea, Paul Diaconescu, Cornel Palade, Răzvan Botezatu, Giani Kiriță și Alex Bogdan sunt cei care vor încerca să devină Regii Junglei.

Show-ul, prezentat de Adela Popescu și de Cabral, va fi difuzat în această toamnă de Pro TV și este filmat în Republica Dominicană. De altfel, deja, concurenții sunt acolo de mai bine de trei săptămâni, iar informațiile obținute de FANATIK anunță faptul că show-ul va provoca nenumărate controverse în rândul telespectatorilor, vedetele fiind puse în situații imposibile.

Emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici! este la al doilea sezon după ce, acum 7 ani, Cătălin Moroșanu reușea să devină ”regele Junglei” într-o ediție filmată în Africa de Sud. Acum, cei 12 concurenți se înfruntă pentru coroană în Republica Dominicană.