Life

Primul scandal la filmările Sunt celebru, scoate-mă de aici! Giani Kiriță a luat foc, după ce una dintre concurente a renunțat la haine

Filmările pentru Sunt celebru, scoate-mă de aici! au început, de câteva zile, și a și apărut primul scandal în jungla din Republica Dominicană, între doi dintre concureții show-ului care va fi difuzat de Pro TV.
01.08.2022 | 12:45
Primul scandal la filmarile Sunt celebru scoatema de aici Giani Kirita a luat foc dupa ce una dintre concurente a renuntat la haine
Show-ul prezentat de Adela Popescu și de Cabral, Sunt celebru, scoate-mă de aici!, a avut parte de primul conflict între Giani Kiriță și Bia Khalifa / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici! și-a stabilit deja concurenții, 6 băieți și 6 fete, iar filmările pentru emisiunea care va fi difuzată, din această toamnă, la Pro TV, au pornit în jungla din Republica Dominicană. FANATIK a aflat că în primele zile de filmare pentru reality-show-ul prezentat de Adela Popescu și de Cabral au apărut deja primele conflicte serioase între concurenți.

Giani Kiriță și Bia Khalifa, în scandal la Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Plecați de aproape o săptămână, cei 12 concurenți de la Sunt celebru, scoate-mă de aici! au avut parte de câteva zile de acomodare cu viața din junglă. Acum însă au început să filmeze pentru emisiunea care se anunță a fi o adevărată bombă pentru audiențele Pro TV.

ADVERTISEMENT

Conform informațiilor difuzate de Viperele Vesele, cei 12 concurenți aleși de producătorii de la Pro TV sunt nume cunoscute în showbiz-ul românesc, fiind vorba de actori, cântăreți, sportivi și alte personaje cunoscute în lumea online.

Ce vedete participă la Sunt celebru, scoate-mă de aici!, sezonul 2

Cele 6 fete care se vor înfrunta pentru marele premiu al show-ului sunt: Lidia Buble, Mara Bănică, Anisia Gafton, Tania Popa, Rux și Opulența și Bia Khalifa. Cei 6 băieți care le dau replica sunt Cristian Mitrea, Paul Diaconescu, Cornel Palade, Răzvan Botezatu, Giani Kiriță și Alex Bogdan, conform sursei citate.

ADVERTISEMENT

Cum filmările sunt deosebit de dificile, concurenții fiind puși în fața unor probe la care nu se așteptau, tensiunile și-au făcut imediat loc între vedete, mai ales că, deja, izolarea începe să îi afecteze pe toți.

Primul conflict a și apărut deja între vulcanicul Giani Kiriță și Bia Khalifa, o tânără care e total lipsită de inhibiții și care susține că este prima din România care a făcut bani serioși din OnlyFans, rețeaua de socializare în care nu este absolut nimic cenzurat.

ADVERTISEMENT

De altfel acesta ar fi și fost motivul certurilor dintre fostul fotbalist și concurent la Exatlon și mai tânăra sa colegă. Din informațiile obținute de FANATIK, Bia Khalifa a făcut un gest care l-a deranjat pe fostul dinamovist, Giani Kiriță, când a ignorat regulile și nu a mai avut răbdare să ajungă la vestiar pentru a-și schimba hainele.

Astfel, concurenții ar fi avut parte de un moment interzis minorilor, care poate fi difuzat doar după ora 00:00. Bia Khalifa s-a dezbrăcat complet de față cu toată lumea, iar Giani Kiriță i-a atras atenția că este un gest deplasat.

ADVERTISEMENT

De aici, până la o ceartă în toată regula a mai fost doar un pas. Ba chiar, pare-se, a fost nevoie și de intervenția echipei de producție pentru ca ambii concurenți să nu ajungă la gesturi care le-ar fi adus eliminarea din show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici!.

Show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici!, prezentat de Adela Popescu și de Cabral

Show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici! promite să fie emisiunea care va ajuta Pro TV să se impună, din nou, în topul audiențelor. Producătorii nu au neglijat niciun aspect necesar pentru a a-i impresiona pe telespectatori.

Pentru asta s-au asigurat că doi dintre cei mai iubiți prezentatori ai Pro TV vor accepta să prezinte emisiunea: Adela Popescu și Cabral, acesta din urmă fiind cel care a fost gazda primului sezon al show-ului, cel de acum 7 ani.

Iar Adela Popescu, pentru a accepta să meargă tocmai în Republica Dominicană, a pus câteva condiții, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate. Adela Popescu a vrut să îi aibă alături pe cei trei băieți și pe Radu Vâlcan pentru o perioadă, lucru care a fost acceptat, de șefii din Pro TV și pentru soția lui Cabral.

Primul sezon Sunt celebru, scoate-mă de aici!, câștigat de Cătălin Moroșanu

Acum șapte ani, luptătorul Cătălin Moroșanu reușea să câștige trofeul Sunt celebru, scoate-mă de aici. La acea vreme, emisiunea a fost prezentată de Cabral și de Mihai Bobonete, iar succesul ei în audiențe a fost unul mare, dar, din diverse motive, Pro TV a decis să nu facă și un al doilea sezon imediat.

Acum însă, televiziunea din Pache Protopopescu a pregătit o nouă garnitură de vedete care să se înfrunte în junglă, de data aceasta în Republica Dominicană, nu în Africa. Iar vedetele, cele 12, vor fi puse în fața unor probe care nu exclud trăitul în compania unor șerpi, mâncatul unor gândaci sau alte chestiuni din acest fel care ar îngrozi și amuza telespectatorii.

Concurenții au plecat acum o săptămână spre Republica Dominicană, pe 24 iulie, în avioane separate pentru a avea, cu adevărat, o surpriză când se vor găsi în junglă și pentru a nu apuca să pună la punct diverse alianțe.

ADVERTISEMENT