Life

Schimbare uriașă la eMag. Toți clienții care cumpără online trebuie să știe noile prețuri

Modificare majoră pe site-ul eMAG. Cumpărătorii trebuie să cunoască neapărat acest amănunt înainte de achizițiile virtuale.
21.11.2022 | 21:10
Schimbare uriasa la eMag Toti clientii care cumpara online trebuie sa stie noile preturi
Modificare majoră pe site-ul eMAG. Cumpărătorii trebuie să cunoască neapărat acest amănunt înainte de achizițiile virtuale. Sursa foto: emag.ro
ADVERTISEMENT

Schimbare uriaşă pe unul dintre marile magazine online. Toţi clienţii care cumpără de pe Internet trebuie să ştie noile prețuri. Este vorba de un amănunt care ține de unul dintre abonamentele oferite de aceștia.

Modificare majoră pe site-ul eMAG. Cumpărătorii trebuie să cunoască neapărat acest amănunt înainte de achizițiile virtuale

Site-ul eMAG vine cu o modificare majoră legată de abonamentul Genius, care este disponibil în aplicațiile eMAG, Tazz, FashionDays și Freshful. Mai exact, toți cumpărătorii trebuie să cunoască faptul că livrarea la easybox nu mai este gratuită.

ADVERTISEMENT

Transportul se va achita în funcție de valoarea produselor din categoria aceasta. Mai mult decât atât, impuse o limită celor care cumpără din mediul virtual și doresc să aibă livrarea în easybox, showroom și oficiile poștale.

Conform wall-street.ro, prețul produselor cumpărate trebuie să depășescă valoarea de 30 de lei pentru a beneficia de livrare gratuită. În caz contrar, sub suma de 30 de lei oamenii vor plăti o taxă de 9,9 lei.

ADVERTISEMENT

Decizia a fost luată la jumătatea acestui an, când eMAG a stabilit o taxă fixă de 9,99 de lei pentru livrarea la easybox, atât pentru comenzile livrate de eMAG, cât și pentru cele achiziționate de la comercianții din Marketplace.

Pe de altă parte, livrarea gratuită prin curier nu se schimbă și limita rămâne ca cea până acum, adică 100 de lei.

ADVERTISEMENT

Când intră în aplicarea schimbarea de la eMAG

„Livrare gratuită cu ridicarea personală a comenzii din easybox pentru comenzile care conţin produse eligibile pentru această modalitate de livrare în valoare de cel puțin 30 lei (TVA inclus), începând cu data de 21.11.2022.

Prin excepţie, pentru comenzile ce conţin produse eligibile şi produse care nu sunt eligibile pentru livrarea în easybox, vândute şi livrate de eMAG, clienții vor putea alege exclusiv livrarea prin curier şi nu vor achita taxa de livrare aferentă, dacă comanda este de cel puțin 100 lei (TVA inclus) conform art. 5.1.1”, se arată într-un mail trimis de eMAG.

ADVERTISEMENT

Site-ul estimează că în momentul de față sunt peste 400.000 de utilizatori Genius. Costul anual al unui abonament se ridică la valoarea de 99 de lei. Totodată, rețeaua easybox a ajuns  în prezent la peste 3.500 de unități instalate în România.

ADVERTISEMENT
Tags: