Life

Surpriză la Survivor All Stars 2024! Cine a câștigat imunitatea și cine e propus pentru eliminare – Update

Schimbare majoră la Survivor All Stars. Dan Pavel a dat vestea pe care toți concurenții o așteptau. Ce trebuie să știe și telespectatorii?
17.01.2024 | 23:47
Surpriza la Survivor All Stars 2024 Cine a castigat imunitatea si cine e propus pentru eliminare  Update
Schimbarea majoră de la Survivor All Stars. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
17-01-2024
21:49

TJ Miles a câștigat imunitatea

N-a fost o zi bună pentru Faimoși, care au pierdut jocul de azi și au avut parte și de o ceartă între Zanni și Jador. Faimoșii vor pierde astfel un jucător, însă TJ Miles poate sta liniștit, întrucât a câștigat colanul de imunitate. În episodul următor, se va afla și cine vor fi cei care intră la Duelul Eliminatorii.

Schimbare majoră la Survivor All Stars. Dan Pavel a dat vestea. Ce trebuie să știe telespectatorii despre show-ul de la Pro Tv? Se anunță cel mai puternic sezon de până acum.

Schimbarea majoră de la Survivor All Stars

Survivor All Stars a debutat la Pro Tv marți, 16 ianuarie. Au fost într-adevăr o mulțime de provocări, încă din prima ediția, iar telespectatorii au stat cu sufletul la gură. Unei concurente i s-a făcut rău, iar aceasta a avut nevoie de o pauză de la traseu.

ADVERTISEMENT

”Se pare că nu se simte bine, doctorul nostru va verifica starea de sănătate a Lolei în acest moment”, a anunțat Daniel Pavel, după cele întâmplate noaptea trecută. Ulterior a urmat lupta, pe traseu, iar Faimoșii au ieșit primii victorioși în acest sezon.

Și iată că surprizele de la Survivor All Star nu se opresc doar aici. O schimbare majoră a fost făcută în show. Este vorba despre un simbol al imunității ascunse. Ce poate face concurentul care îl are?

ADVERTISEMENT

Acesta poate salva pe cineva, sau poate să se salveze singur. Iar acest simbol, a anunțat Dan Pavel, poate fi utilizat în Consiliul tribal. Se pare, deci, că cine îl va avea avea va fi cu adevărat norocos.

Noul simbol anunțat de Dan Pavel

„Acest simbol al imunității ascunse poate fi folosit pentru a salva pe cineva sau pe tine însuți. Și are o durată de valabilitate – până la Unificare. O singură persoană poate fi salvată, iar voi sunteți doi în posesia lui.

ADVERTISEMENT

Cine deține fizic, îl poate folosi în Consiliul tribal, pentru el sau pentru altcineva”, a spus prezentatorul show-ului, după ce Jador și Zanni din echipa Faimoșilor, dar și Iancu și Robert, de la Războinici, au găsit acest simbol în timpul probei.

Menționăm că deși prima victorie din acest sezon de la Survivor All Stars a fost a Faimoșilor, nici Războinicii nu s-au lăsat mai prejos. Astfel, în cea de a doua luptă, aceștia au reușit să câștige jocul de provizii cu un scor de 5-1.

ADVERTISEMENT

Și se pare că show-ul de la Pro Tv a fost într-adevăr așteptat cu nerăbdare. Drept dovadă, prima ediția Survivor All Stars 2024 a fost lider absolut de audiență în intervalul 21.30 – 23.52. Peste 1,6 milioane de români s-au uitat la Pro Tv noaptea trecută.

ADVERTISEMENT