Life

I s-a făcut rău la Survivor All Stars 2024! Concurenta pe care medicii nu au lăsat-o să intre la joc

Scene neașteptate la Survivor All Stars 2024. Unei concurente i s-a făcut rău. Medicii nu au mai lăsat-o să intre în joc.
16.01.2024 | 22:39
I sa facut rau la Survivor All Stars 2024 Concurenta pe care medicii nu au lasato sa intre la joc
I s-a făcut rău la Survivor All Stars 2024. Sursă foto: Captură video, Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Scene complet neașteptate la Survivor All Stars 2024. Chiar din prima ediție a emisiunii, unei concurente i s-a făcut rău. A fost nevoie de intervenția medicilor, iar aceasta nu a mai putut intra în joc.

I s-a făcut rău la Survivor All Stars 2024

Survivor All Stars 2024 a început marți, 16 ianuarie 2024. Show-ul a fost așteptat cu nerăbdare de o mulțime de telespectatori. Toată lumea vrea să afle cum se vor descurca Faimoșii și Războinicii în Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

Avem nume deja cunoscute în ambele echipe. Foști câștigători Survivor România, dar și alți concurenți care au acceptat provocarea în ultimii ani. Nimeni nu se aștepta însă la un astfel de scenariu.

Unei concurente i s-a făcut rău la Survivor All Stars. Este vorba despre Lola Crudu din echipa Războinicilor. Iar situația a fost destul de gravă, având în vedere că a fost nevoie de intervenția medicilor.

ADVERTISEMENT

Probleme mari pentru Lola Crudu

Menționăm faptul că deși până acum un medic avea grijă de concurenți, iată că de această dată, o doamnă doctor se va ocupa atât de Războinici, cât și de Faimoși la Survivor All Stars.

Revenind la Lola Crudu, pentru ea, ce s-a întâmplat a fost cu adevărat o provocare. „Este cel mai greu să lucrezi cu oamenii și să fii printre oameni”, a declarat concurenta înainte să cedeze sub soarele din Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

În final, aceasta nu a mai fost lăsată să participe la joc, având în vedere recomandările medicului. Nu este clar însă ce a declanșat starea de rău a concurentei, însă cel mai probabil aceasta o să își revină.

„Lola, colega voastră din tribul Războinicilor, nu revine astăzi pentru că nu a primit acceptul medicului. Da, e mai multă de nevoie de recuperare. Da, din prima zi, pentru că este vorba despre Survivor România”, a spus Daniel Pavel.

ADVERTISEMENT

Mai departe, Daniel Pavel i-a invitat atât pe Faimoși cât și pe Războinici să ia culorile fiecărei echipe în parte. „A venit clipa simbolică să purtați culorile tribului din care face parte”, a mai adăugat prezentatorul Survivor All Stars 2024.

ADVERTISEMENT