Fotbal intern

Schumacher vrea un duel Rapid – FCSB în Cupa României: “Toţi fanii îşi doresc”

12.09.2018 | 09:03
Schumacher vrea un duel Rapid  FCSB in Cupa Romaniei Toti fanii isi doresc

Schumacher vrea un duel Rapid – FCSB în Cupa României, după ce s-a calificat în şaisprezecimile competiţiei. Antrenorul giuleştenilor a discutat despre ce ar însemna pentru club şi pentru suporteri o eventuală confruntare cu vicecampioana României în Cupă.

Constantin Schumacher a explicat că pentru Rapid primordială este promovarea în Liga 2, iar jucătorii anunţă că echipa va trata foarte serios şi Cupa României, competiţie în care îşi doresc să ajungă cât mai departe.

Schumacher vrea un duel Rapid – FCSB în Cupa României

“Mi-aș dori să joc cu Steaua pentru că toată lumea și toți suporterii își doresc să joace cu Steaua. Atunci cu siguranță vor veni și mai mulți oameni la stadion”, a declarat Constantin Schumacher la un post de televiziune, completat de Ionuţ Voicu: “Suntem conștienți că încă suntem în liga a 3-a, că obiectivul nostru este să promovăm în liga a doua, dar nu o să ne dăm la o parte nici din Cupa României și o să luptăm chiar și cu o echipă din Liga 1”, a declarat fundaşul celor de la Rapid.

“Putem învinge orice echipă”

Rapid s-a calificat în şaisprezecimile Cupei României după ce s-a impus cu scorul de 2-1 în faţa celor de la Daco-Getica Bucureşti, fostă Juventus Bucureşti. Clubul a participat în stagiunea trecută în Liga 1 Betano însă a retrogradat după ce în majoritatea etapelor din cadrul sezonului 2017 – 2018 a fost “lanterna roşie” a clasamentului. Acum, aceştia evoluează în Liga 2, acolo unde Rapid îşi doreşte să promoveze anul viitor. În partida din Cupă a reddebutat şi Andrei Drăghia.

Marian Vlada, marcatorul unuia dintre golurile victoriei cu Daco-Getica, a discutat şi el despre dorinţa antrenorului său: “Orice echipă va fi <<bine venită>> aici pe Giulești. Ne bucurăm de susținerea publicului și cu acești suporteri minunați putem învinge orice echipă, nu contează numele ei”, a adăugat şi Marian Vlada.

Schumacher îşi doreşte ca în “16-imile” Cupei României să avem parte de de un derby Rapid – FCSB. În sezonul trecut, giuleştenii au avut parte de un alt adversar “roş-albastru”, însă în campionat. “Vişinii” au luptat pentru promovarea din Liga 4 cu CSA Steaua, echipa de fotbal a Armatei, şi au reuşit să ajungă în Liga 3.

S-au jucat doar jumătate dintre meciurile programate în faza IV a Cupei României, iar restul vor avea loc miercuri şi joi şi vor fi transmise LIVE SCORE pe FANATIK.RO.

Schumacher vrea un duel Rapid - FCSB în Cupa României. Constantin Schumacher se bucură după un gol rapidist marcat în meciul de fotbal dintre Rapid București și Steaua București, contând pentru finala Cupei României-faza pe municipiul București, disputat pe stadionul Dinamo din București, duminică 10 iunie 2018.
Schumacher vrea un duel Rapid – FCSB în Cupa României. Constantin Schumacher se bucură după un gol rapidist marcat în meciul de fotbal dintre Rapid București și Steaua București

Marți, 11 septembrie, ora 16:30
CSM Focşani 2007 – CS Sporting Lieşti 0-0 (0-3 d.p.)
CS Tunari – ACS FC Academica Clinceni 0-2
CS Gloria Lunca-Teuz Cermei – CS Luceafărul Oradea 1-4
AFC Unirea 1924 – ACS Industria Galda 2-2 (5-3 d.l.d)
AFC Turris-Oltul Turnu Măgurele – CS Baloteşti 3-2
Fotbal Club Rapid – ASC Daco-Getica Bucureşti 2-1

Miercuri, 12 septembrie, ora 16:30
CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu – CS Mioveni
CSM Lugoj – ACS Energeticianul
AFC Ripensia Timișoara – ACS ASU Politehnica Timișoara
AFC UTA Arad – ACS Poli Timişoara
CSM Slatina – Fotbal Club Argeş
AFC Progresul 1944 Spartac – FC Metaloglobus Bucureşti
AFC Unirea 04 Slobozia – CS Sportul Snagov SA
CSA Axiopolis Sport Cernavodă – ACS Dacia Unirea Brăila
CSM Bucovina Rădăuţi – CS Ştiinţa Miroslava

Joi, 13 septembrie, ora 16:30
AFK Csikszereda Miercurea Ciuc – CS Aerostar Bacău
ACS Fotbal Comuna Recea – AS FC Universitatea Cluj

Tags: