News

Scrisoare emoţionantă pentru Alexandra din Caracal! A fost lăsată la casa criminalului

30.07.2019 | 16:26
Scrisoare emotionanta pentru Alexandra din Caracal A fost lasata la casa criminalului

O scrisoare dedicată Alexandrei a fost depusă lângă coroanele cu flori și lângă sutele de lumânări aprinse la poarta casei unde cel puțin două fete se pare că și-au pierdut viața mult prea devreme. Casa criminalului Gheorghe Dincă se pare că a devenit loc de pelerinaj pentru oameni din toată țara, care vin de la sute de kilometri depărtare pentru a aprinde o lumânare pentru Alexandra și pentru Luiza.

Scrisoare emoţionantă pentru Alexandra din Caracal

”Tu, Alexandra, tu ești eroul nostru, 
Ți-ai dat viața în încercarea de a face dreptate. Datorită ție și sacrificiului ce ți-a adus sfârșitul a fost găsită casa groazei și alte victime își vor găsi liniștea.

Ai luptat, copile, ai avut puterea și curajul să faci mai multe decât au făcut autoritățile statului. Ai fost ucisă cu bestialitate de către un monstru, care a avut ca aliați incompetența și nepăsarea celor ce tu le-ai oferit încrederea ta, până la ultima suflare, sperând că te vor salva. Iartă-ne, copilă, că noi nu am luptat cu aceeași putere ca și a ta, împotriva lipsurilor din sistemul românesc.Drum lin către îngeri, Alexandra!” spune scrisoare către Alexandra.

Scrisoare emoţionantă pentru Alexandra din Caracal
Scrisoare emoţionantă pentru Alexandra din Caracal

Gheorghe Dincă îi plimbă pe piste false pe procurorii DIICOT?

Alexandra Măceșanu a fost ucisă joi, pe 25 iulie, de Gheorghe Dincă. Potrivit procurorilor, criminalul a ucis-o în jurul orei 12.00, după când a descoperit că fata a sunat la 112, să ceară ajutor.

Adolescenta de 15 ani a fost răpită miercuri, sechestrată în casa din Caracal și abuzată sexual. Joi, după crimă, bărbatul de 66 de ani i-ar fi incendiat trupul. Rămășițele sale încă nu au fost găsite de procurori. Aceștia au găsit doar trei inele în cenușa dintr-un butoi, dar și un cercel care a aparținut fetei a fost descoperit în mașina criminalului.

Luiza Melencu este o tânără de 18 ani care ar fi fost cisă tot de Gheorghe Dincă, în urmă cu patru ani. Procurorii caută rămășițele tinerei, însă criminalul se pare că îi plimbă pe piste false. Acesta a spus că ar fi aruncat trupul Luizei în râul Olt, ca mai apoi să-i ducă pe procurori pe un drum spre Dunăre, unde spune că ar fi aruncat cadavrul. Procurorii se pare că nu au găsit niciun indiciu în acest sens, momentan.