Fotbal international

Se complică treaba! Avocații caută o altă femeie care susține că a fost violată de Ronaldo în Londra

05.10.2018 | 09:43
Se complica treaba Avocatii cauta o alta femeie care sustine ca a fost violata de Ronaldo in Londra
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo are probleme tot mai mari, după ce Kathryn Mayorga l-a acuzat de viol. Starul portughez a fost citat să dea declarații în instanță, era să piardă contractul cu Nike și nu a fost convocat în lotul Portugaliei pentru partidele pe care lusitanii le vor juca în Liga Națiunilor. În plus, avocații femeii din SUA caută acum o altă femeie care susține că a fost violată de Ronaldo în Londra în anul 2005, pe vremea când juca la Manchester United. Actualul club, Juventus Torino, a sărit în apărarea lui Ronaldo.

“Cristiano Ronaldo şi-a demonstrat în ultimele luni seriozitatea şi profesionalismul, apreciat de toată lumea la Juventus. Evenimentele de căre este acuzat s-au întâmplat acum aproape 10 ani, dar ele nu schimbă părerea împărtăşită de toată lumea care a intrat în contact cu acest mare campion!”, este mesajul postat pe contul de Twitter al lui Juventus.

ADVERTISEMENT

Avocații Kathrynei Mayorga caută o altă femeie care susține că a fost violată de Ronaldo

Avocații Kathrynei Mayorga, cea care susține că a fost violată în 2009 în Las Vegas, vor să dea de urmele unei alte femei care s-a plâns că a fost agresată de jucătorul lui Juventus în 2005, în Londra. “Știu că mai există o persoană în Anglia care susține că a fost agresată sexual. Aș dori să vorbesc cu acea femeie. Vreau să o identific și să intru în contact cu ea”, a declarat avocatul Leslie Stovall.

Ronaldo avea doar 20 de ani în 2005, când o femeie cu origini franceze și africane l-a acuzat de viol. Agresiunea ar fi fost comisă în hotelul Sanderson din Londra. După 7 săptămâni de la data depunerii plângerii, anchetatorii au stabilit că nu sunt suficiente dovezi împotriva lui Ronaldo. O altă femeie susține că a fot agresată de Cristiano Ronaldo și de un văr de-al lui în aceeași noapte, însă aceasta și-a retras ulterior acuzațiile.

ADVERTISEMENT

Avocatul Stovall susține că are documente care vor arăta vinovăția lui Ronaldo, chiar dacă portughezul neagă cu vehemență acuzațiile care i se aduc.Neg ferm toate acuzaţiile care mi-au fost aduse. Violul este o crimă abominabilă care contravine tuturor lucrurilor în care eu cred. Abia aştept să-mi curăţ numele şi refuz să hrănesc circul media creat de persoanele care caută să se promoveze pe spatele meu”, a spus Ronaldo. În cazul în care se va dovedi că a comis faptele de care este acuzat, Ronaldo riscă închisoarea pe viață, cel puțin așa susțin avocații Kathrynei.