News

Se fac angajări masive, în România! Încă o multinațională vine în țara noastră. Ce locuri de muncă sunt

01.04.2019 | 14:12
Se fac angajari masive in Romania Inca o multinationala vine in tara noastra Ce locuri de munca sunt

Încă o multinațională vine în România și se fac angajări masive. Este vorba despre compania argentiniană Globant, specializată pe furnizarea de soluții și servicii de IT pentru transformare digitală, ce dorește să investească 20 de milioane de dolari în țara noastră.

Se fac angajări masive, în România, căci multinaționala argentiniană Globant vine în țara noastră

Gigantul listat la Bursa de la New York pare atrasă de România, informând deja intenția de a investi masiv în țara noastră și, mai mult, anunță că se va extinde în următorii trei ani. Într-un interfiu pentru ZF, Martin Migoya, CEO și cofondator al Globant a declarat că: „Acum avem 90 de angajaţi şi vrem să ajungem la o echipă de circa 500-600 de persoane în 2-3 ani”. Compania a intrat pe piața românească prin achiziția firmei americane Small Footprint, ce avea un centru de dezvoltare softwre în Cluj însă din anul 2005.

„România are o mulţime de profesionişti uimitori, astfel, suntem convinşi că această deschidere va fi cheia dezvoltării globale a Globant. Având un rol important în realizarea transformării digitale şi cognitive, vom continua să construim o echipă remarcabilă pentru a sprijini clienţii noştri în parcursul lor spre o schimbare majoră”, a menționat Martin Migoya. Globant, înființat în anul 2003, are 40 de centru de dezvoltare în 32 de orașe din 14 țări și mai mult de 9.000 de angajați.

Se fac angajări masive, în România! Încă o multinațională vine în țara noastră. Ce locuri de muncă sunt
Este vorba despre compania argentiniană Globant

Globant și-a organizat pe plan intern în 20 de studiori de dezvoltare

„Pentru a satisface cât mai bine această gamă variată de companii şi provocări în materie de tehnologie, Globant şi-a organizat structura pe plan intern în 20 de studiouri de dezvoltare, separate ca domenii, dar interconectate, axate pe tendinţele mondiale în tehnologie, inclusiv AI, Big Data, IoT, Cybersecurity, Mobile, Cloud , UX, Digital Content şi multe altele.  Globant este listat la Bursa din New York ca GLOB”, au spus reprezentanții.

Activitatea ei este transformarea digitală și cognitivă a celor mai inovatoare și avansate branduri din lume din punct de vedere tehnologic, din industriile de media, tehnologie, consumer, divertisment și finanțe. Globant lucrează pentru companii precum: FOX, Google, Linkedin, BBVA , EA și Coca Cola.