Sport

Securitate sporită la PSG – FC Barcelona după amenințările teroriste! Măsurile luate de francezi

PSG și FC Barcelona se întâlnesc în sferturile Champions League, acolo unde suporterii vor beneficia de securitate sporită din cauza unor amenințări teroriste recente.
10.04.2024 | 13:17
Securitate sporita la PSG  FC Barcelona dupa amenintarile teroriste Masurile luate de francezi
PSG - Barcelona, sub atenția autorităților după amenințări teroriste / Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Ultimele două meciuri de Champions League sunt în atenția autorităților, care sunt alerte în urma unor amenințări teroriste. PSG a cerut măsuri de securitate sporite pentru fanii celor două formații, totul după ce au apărut temeri privind terorismul.

Securitate sporită la Paris pentru PSG – Barcelona

Capitala Franței este luată cu amploare înaintea meciului dintre Paris Saint-Germain și Barcelona, după ce au avut loc amenințări teroriste. Conform presei internaționale, grupări jihadiste ar fi amenințat toate meciurile din sferturile Champions League, nu doar partida din Franța.

ADVERTISEMENT

Ministrul de Interne al Franței a discutat despre subiectul îngrijorător, conform France24. Gerald Darmanin a spus că amenințarea este clară, iar măsurile de securitate sporite sunt necesare.

“Este o amenințare clară adresată de către Statul Islamic. Poliția, cu care am vorbit foarte devreme în această dimineață, a întărit considerabil măsurile de securitate”, a declarat ministrul, conform sursei citate.

ADVERTISEMENT

Luis Enrique, antrenorul lui PSG a discutat și el deschis la conferința de presă de dinaintea partidei despre situația îngrijorătoare privind terorismul. Antrenorul spaniol a spus că speră că toate lucrurile sunt sub control, întrucât toți membrii clubului sunt îngrijorați.

„Cine nu este speriat sau îngrijorat de amenințările teroriste? Sper că este un lucru pe care îl putem controla și că sunt doar amenințări și că nu se va întâmpla nimic”, a spus Luis Enrique înaintea partidei cu FC Barcelona.

ADVERTISEMENT

Reacția UEFA cu privire la amenințările teroriste

UEFA a fost extrem de tranșantă cu privire la amenințări, considerând că meciurile trebuie disputate, indiferent de pericole. Forul fotbalistic a spus că toate măsurile de securitate necesare vor fi luate pentru a nu există situații periculoase.

UEFA este conștientă de presupusele amenințări teroriste făcute față de meciurile din UEFA Champions League de săptămâna această și colaborează strâns cu autoritățile din locațiile respective.

ADVERTISEMENT

Toate meciurile sunt planificate să se desfășoare conform programului, cu aranjamente de securitate adecvate.”, a transmis principalul organism fotbalistic european.

ADVERTISEMENT
Tags: