Fotbal intern

Șeful Agenției Naționale Antidoping, reacție savuroasă. “Miriuță era cam agitat. Etapa viitoare îi fac un control!”?

27.02.2019 | 09:10
Seful Agentiei Nationale Antidoping reactie savuroasa Miriuta era cam agitat Etapa viitoare ii fac un control

După ce Hermannstadt a fost eliminată din sferturile de finală ale Cupei României de Viitorul Constanța, scor 2-3, șeful Agenției Naționale Antidoping, Cristi Balaș, a avut o reacșie savuroasă la adresa lui Vasile Miriuță, după ce antrenorul grupării din Sibiu a fost extrem de agitat la conferința de presă.

Vasile Miriuță s-a plâns de faptul că echipa sa este nevoită să joace meciurile de “acasă” în alt oraș și a făcut un pariu nebunesc. „Sperăm să fie gata stadionul, că suntem singura echipă care joacă meciurile de acasă în deplasare tot anul. Dacă cineva îmi spune că mai e cineva într-o asemenea situație îi dau casa mea din Budapesta. Acum avem cartierul general la Pitești, n-avem ce face. Vom sta la hotel și ne vom antrena 3 zile pe săptămână la Pitești. După noi vin 10 suporteri care ne așteaptă la o benzinărie să le mulțumim. Mi-ar plăcea și mie să joc la Mediaș, că am avea 2-3000 de suporteri. E foarte greu fără ei”, a spus antrenorul grupării din Sibiu.

Reacția savuroasă a șefului Agenției Naționale Antidoping

Astfel, Cristi Balaj, directorul Agenției Naționale Antidoping, a oferit o reacție savuroasă și i-a transmis antrenorului lui Hermannstadt că e posibil să fie testat anti-doping în etapa următoare, atunci când echipa sa va primi vizita formației Poli Iași, duminică, 3 martie, de la ora 17.00. “Era cam agitat. Cred că etapa viitoare îi fac lui control doping. Nu l-am văzut niciodată așa. Nu știu dacă respectiva casă nu e pe numele soției sale. Acasă nu hotărăște el din ce știu eu”, a spus Cristi Balaj, șeful Agenției Naționale Antidoping.

Vasile Miriuță înaintea meciului FCSB – Hermannstadt

În vârstă de 50 de ani, Vasile Miriuță a ajuns pe banca tehnică a formației FC Hermannstadt pe 9 octombrie 2019. Pe parcursul carierei, acesta a pregătit echipe precum Dinamo București, Concordia Chiajna, CFR Cluj, Energie Cottbus, ASA Târgu Mureș, ETO FC Gyor și Ceahlăul Piatra Neamț.