Sport

Sepsi iese la atac după ce FRF a decis rejucarea meciului cu FC U Craiova: „Ne-a surprins decizia Comisiei! Mergem la TAS!”

Sepsi, prin vocea lui David Kertesz, a ieșit la atac după ce Federația Română de Fotbal a decis rejucarea meciului cu FC U Craiova.
09.03.2023 | 21:24
Sepsi iese la atac dupa ce FRF a decis rejucarea meciului cu FC U Craiova Nea surprins decizia Comisiei Mergem la TAS
Sepsi iese la atac după ce FRF a decis rejucarea meciului cu FC U Craiova. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Vicepreședintele covăsnenilor se arată surprins de decizia luată și anunță că dreptatea este de partea clubului său, motiv pentru care Sepsi va face apel la TAS. Acesta a mai explicat și că suporterii olteni nu puteau fi evacuați din stadion, așa cum susține Adrian Mititelu.

Sepsi iese la atac după ce FRF a decis rejucarea meciului cu FC U Craiova

Sepsi a ieșit la atac după ce FRF le-a dat dreptate oltenilor și a decis rejucarea meciului cu FC U Craiova din minutul 1: „În niciun caz nu am sărit în sus de bucurie. Ne-a surprins această decizie a Comisiei.

ADVERTISEMENT

Văzând dosarul, probele depuse de echipa craioveană, noi am motivat prin materiale video și poze, nu credeam că se va întâmpla așa ceva. Nu faptul că se va rejuca meciul mă deranjează, ci faptul că nu s-a ținut cont de un regulament”.

„Într-o mare măsură pot să zic că da, mergem la TAS. Chiar dacă vom avea dreptate acolo, n-o să se încurce campionatul. O să treacă nu știu câte etape din următoarea fază a campionatului, nu vrem să răsturnăm campionatul.

ADVERTISEMENT

Vrem să dovedim că Comisia nu și-a făcut treaba corect. Vrem să arătăm că avem dreptate, atât, de aceea apelăm la TAS”, a mai spus David Kertesz, vicepreședintele lui Sepsi.

„Clubul organizator nu putea evacua suporterii!”

Oficialul lui Sepsi a continuat și a explicat că fanii lui FC U Craiova nu puteau fi evacuați așa cum a spus Adrian Mititelu: „Noi, clubul organizator, nu puteam evacua acei suporteri.

ADVERTISEMENT

Am luat legătura cu comandantul Jandarmeriei și dânsul a hotărât că nu are instrumentele pentru a evacua sectorul spectatorilor echipei oaspete”.

„Legea spune că se evacuează numai dacă se pune în pericol siguranța desfășurării evenimentului sportiv. Legea vorbește despre violență fizică, nu verbală.

ADVERTISEMENT

Avem răspunsul scris al Jandarmeriei, l-am depus la dosar. Nu e așa cum spune domnul Mititelu, că noi puteam să evacuăm spectatorii. Nici domnul Dioszegi, nici Jandarmeria nu putea să facă asta. Dacă nu e violență fizică, n-au cum să intervină”, a mai spus vicepreședintele lui Sepsi.

ADVERTISEMENT