Sporturi

Serena Williams continuă scandalul după finala controversată de la US Open 2018: “Nu înţeleg ce a făcut arbitrul!”

17.09.2018 | 13:00
Serena Williams continua scandalul dupa finala controversata de la US Open 2018 Nu inteleg ce a facut arbitrul

Serena Williams continuă scandalul după finala controversată de la US Open 2018. Americanca nu renunţă la polemica începută în finala de la New York.

Serena Williams a iscat un scandal uriaş la US Open 2018 după un conflict cu arbitrul portughez Carlos Ramos. Totul a început după ce Serena Williams a primit un avertisment din partea ibericului pentru “coaching”. Asta după ce Patrick Mouratoglou a făcut un semn către eleva sa să urce mai mult la fileu.

Serena Williams a fost extrem de furioasă de decizia arbitrului şi s-a dus imediat pentru a-i cere socoteală oficialului. “Nu este adevărat că am primit indicaţii de la antrenor. Eu nu am trişat niciodată! Prefer să pierd decât să trişez”, a urlat Serena la Ramos. Portughezul nu a făcut nici un pas înapoi, deşi Serena chiar a chemat supervizorul turneului pentru a cere rectificarea deciziei.

Serena Williams continuă scandalul după finala controversată de la US Open 2018

Serena Williams continuă starea conflictuală după circul din finala de la Flushing Meadows. La o săptămână de la evenimentele care au şocat lumea sportului alb, Serena a acceptat să discute cu jurnaliştii australieni de la “The Project”. Americanca nu se consideră vinovată pentru cele întâmplate în ultimul act de la Flushing Meadows şi va continua să lupte pentru propria cauză.

“A spus că a făcut un semn. Nu înţeleg despre ce a vorbit. Noi nu avem semne. Chiar nu înţeleg ce a făcut arbitrul. Dacă eşti femeie, nu poţi face nici jumătate din ce face un bărbat. Chiar cred că trebuie să susţin ce cred, mai ales dacă acest lucru poate avea un efect în viitor. Eu muncesc foarte mult pentru tenis, lucrez enorm şi pentru afacerea mea şi lucrez incredibil de mult ca mamă”a spus sportiva în vârstă de 36 de ani, care duminică a participat alături de sora ei, Venus, la un meci demonstrativ în Statele Unite ale Americii.

Serena Williams continuă scandalul de la US Open

Serena Williams nu recunoaște că s-a consultat cu antrenorul ei și spune că nu înțelege de ce acesta a făcut declarațiile. “Chiar i-am trimis un mesaj în care l-am întrebat despre ce vorbește. Noi nu avem niciun fel de semne, niciodată nu am discutat despre asta. Eu nici măcar nu-l chem la on court coaching. Încerc să-mi dau seama de ce a spus asta. Nu înțeleg de ce a spus-o”, a spus Serena.

Totul a început după ce Serena Williams a primit un avertisment din partea arbitrului portughez pentru “coaching” în finala de la US Open. Americanca a fost extrem de furioasă de decizia arbitrului şi s-a dus imediat pentru a-i cere socoteală oficialului. Portughezul nu a făcut nici un pas înapoi, deşi Serena chiar a chemat supervizorul turneului pentru a cere rectificarea deciziei. La scurt timp după acest incident, imediat după ce şi-a pierdut serviciul pentru prima dată în setul doi, Serena a rupt racheta cu o criză de nervi.

A primit un al doilea avertisment şi, automat, i s-a dat “penalty point”. A fost un nou moment în care Serena a făcut scandal. La următoarea pauză, Serena Williams şi-a continuat războiul cu arbitrul şi a dus lucrurile mult prea departe. Eşti un hoţ, mi-ai furat un punct”, a fost replica pentru Ramos. Aceste nu a stat pe gânduri şi i-a dat un nou avertisment Serenei. De această dată a însemnat game penalty.