Life

Sergiu, “tăticul călăreț” care a vândut casa primită de la Cătălin Moroșanu, reținut de polițiști. Acuzații grele

Sergiu, “tăticul călăreț” din Iași, care a vândut casa primită de la Cătălin Moroșanu, a fost reținut de polițiști. Au fost aduse acuzații grele pe numele tânărului.
04.03.2022 | 13:56
Sergiu taticul calaret care a vandut casa primita de la Catalin Morosanu retinut de politisti Acuzatii grele
Sergiu Ciobotariu a fost reținut de polițiști. Sursa foto: bzi.ro/ Facebook
ADVERTISEMENT

Sergiu, “tăticul călăreț” care a vândut casa pe care a primit-o de la Cătălin Moroșanu, a fost reținut de polițiști după ce a făcut scandal și a lovit un bărbat, informează bzi.ro.

Acuzații grele pentru Sergiu, “tăticul călăreț” care a vândut casa primită de la Cătălin Moroșanu

Tânărul a fost ridicat miercuri de polițiști, iar aceștia l-au prezentat în fața judecătorilor. Aceștia au decis, la rândul rol, plasarea sub control judiciar.

ADVERTISEMENT

Sergiu Ciobotariu se afla în zona Cicoarei, alături de frații lui. Unul dintre frații tânărului și-a amintit brusc de un conflict pe care l-a avut cu un bărbat, cu ceva timp în urmă.

Acesta i-a cerut ajutor lui Sergiu pentru “a-i da o lecție” bărbatului respectiv. Împreună cu ei a mai venit un bărbat, potrivit sursei menționate mai sus. Cei trei s-ar fi înarmat cu bâte și topoare, după care ar fi intrat în curtea victimei.

ADVERTISEMENT

L-au bătut pe bărbat chiar la el în curte. Vecinii au intervenit la timp, altfel altercația s-ar fi putut termina în mod tragic. Sergiu și fratele lui au fost reținuți de către polițiști.

“Polițiștii Secției nr. 6 Poliție Iași efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe. Din cercetări a rezultat faptul că, la data de 26 februarie a.c., trei bărbați ar fi tulburat ordinea și liniștea publică în timp ce s-ar fi aflat în curtea unui imobil, iar apoi pe o stradă din Municipiul Iași, și ar fi agresat un bărbat.

ADVERTISEMENT

În baza probatoriului administrat în cauză, doi dintre bărbații bănuiți de comiterea faptelor, au fost reținuți de polițiști la data de 02 martie a.c., iar cel de-al treilea este căutat. Cercetările continuă.”, a anunțat  Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iași.

Victima are nevoie de 20 de zile de îngrijiri medicale în urma altercației cu Sergiu și cu fratele său.

ADVERTISEMENT

Nu este pentru prima dată când Sergiu Ion Ciobotariu încalcă legea. În mai 2020, tânărul a fost oprit în trafic de către polițiști, în timp ce se afla la volanul unui autoturism, neavând permis de conducere.

Sergiu a renunțat la casa primită din donații

În urmă cu aproape doi ani, tânărul s-a mutat în casa pentru care sute de oameni au donat bani. Inițiativa a fost a lui Cătălin Moroșanu.

A devenit cunoscut după ce a mers călare pe cal la maternitate, la soția care tocmai născuse. Sergiu stătea cu copiii și cu soția într-o baracă minusculă, însă oamenii s-au mobilizat pentru a-l ajuta să se mute într-o casă mai mare.

După ce a stat în casa oferită din donații, Sergiu a decis să o vândă., deși în contractul de vânzare-cumpărare a fost strecurată o clauză potrivit căreia imobilul nu poate fi înstrăinat timp de cinci ani.

Cu toate acestea, Sergiu a decis să închirieze casa până când aceasta va putea fi cumpărată.

ADVERTISEMENT