Fotbal international

VIDEO. Lucescu RATEAZĂ finala! Liverpool – Sevilla la Basel

UPDATE 23:54 / Finala Ligii Europa în 2016 este Liverpool - Sevilla. Cele două formaţii se bat pentru trofeu pe 18 mai la Basel. Miza e uriaşă, un trofeu european şi calificarea în grupele...
06.05.2016 | 00:04
VIDEO Lucescu RATEAZA finala Liverpool  Sevilla la Basel

UPDATE 23:54 / Finala Ligii Europa în 2016 este Liverpool – Sevilla. Cele două formaţii se bat pentru trofeu pe 18 mai la Basel. Miza e uriaşă, un trofeu european şi calificarea în grupele Ligii Campionilor. Sevilla e foarte aproape de al 3-lea trofeu la rînd în această competiţie. Liverpool a cîştigat pentru ultima dată un trofeu european în 2005, finala magică de Ligă de la Istanbul, împotriva Milanului. 

Liverpool – Villarreal 3-0 (Soriano 7 aut., Sturridge 63, Lallana 81)  VEZI VIDEO 

*Ruiz vede cartonaşul roşu în minutul 70 şi ibericii i-au îngreunat misiunea pe acest final

VEZI MECIUL LIVE VIDEO AICI 

echipep

Sevilla – Şahtar 3-1 (Gameiro 9, 47, Ferreira 59 / Eduardo 44) VEZI VIDEO 

VEZI MECIUL LIVE VIDEO AICI 

fwef

SEVILLA-SAHTIOR DONETK LIVE VIDEO SEMIFINALE EUROPA LEAGUE. UPDATE 21:02 / A mai rămas o oră pînă la startul meciurilor din Liga Europa 

SEVILLA-SAHTIOR DONETK LIVE VIDEO SEMIFINALE EUROPA LEAGUE. Joi, de la ora 22:05 se dispută meciurile retur din semifinalele Ligii Europa. Sînt mari şanse să avem parte şi în a doua competiţie intercluburi de o finală spaniolă, însă toate echipele rămîn cu şanse după meciurile tur.

SEVILLA-SAHTIOR DONETK LIVE VIDEO SEMIFINALE EUROPA LEAGUE. Şahtar merge la Sevilla pentru a forţa calificarea împotriva cîştigătoarei din ultimele două ediţii după 2-2 la Lvov. În cealaltă partidă, Liverpool are de remontat acel 0-1 de la Villarreal, care pune echipa iberică în pole position pentru calificare.

SEVILLA-SAHTIOR DONETK LIVE VIDEO SEMIFINALE EUROPA LEAGUE. “Il Luce” vrea al doilea trofeu european

SEVILLA-SAHTIOR DONETK LIVE VIDEO SEMIFINALE EUROPA LEAGUE. Şahtar a pus mari probleme Sevillei în primul meci, însă ibericii au reuşit să plece cu un rezultat pozitiv din Ucraina, 2-2. Pe Ramon Sanchez Pizjuan, stadionul pe care o echipă românească a obţinut cel mai mare succes fotbalistic din istoria ţării, un român, Mircea Lucescu, forţează calificarea într-o nouă finală europeană.

SEVILLA-SAHTIOR DONETK LIVE VIDEO SEMIFINALE EUROPA LEAGUE. “Il Luce” nu e străin de astfel de performanţe. În 2009, tot împreună cu Şahtar Doneţk a cîştigat ultima ediţie a Cupei UEFA, înainte ca aceasta să se transforme în Liga Europa. În ultimul act de atunci, Şahtar s-a impus după prelungiri cu Werder, 2-1.

SEVILLA-SAHTIOR DONETK LIVE VIDEO SEMIFINALE EUROPA LEAGUE. Sevilla e cel mai redutabil adversar din Liga Europa. Poate că au fost nume mai mari în această competiţie şi Sevilla nu a fost luată în seamă, din nou (pentru a cîta oară), la cîştigarea trofeului, însă echipa lui Unay Emery se îndreaptă sprea la 3-lea trofeu la rînd.

SEVILLA-SAHTIOR DONETK LIVE VIDEO SEMIFINALE EUROPA LEAGUE. Mai mult, andaluzii sînt cea mai de succes echipă din istoria competiţiei cu 4 titluri, seria fiind începută în 2006 după finala cu Boro sau finala regretelor pentru români, din motive care nu mai trebuie evidenţiate aici.

SEVILLA-SAHTIOR DONETK LIVE VIDEO SEMIFINALE EUROPA LEAGUE. Liverpool, în postură dificilă

SEVILLA-SAHTIOR DONETK LIVE VIDEO SEMIFINALE EUROPA LEAGUE. Liverpool a fost protagonista unuia dintre cele mai spectaculoase meciuri din ultimul deceniu în fotbalul mondial. “Cormoranii” au fost conduşi cu 1-3 de Borussia Dortmund în repriza secundă a returului din sferturile Ligii Europa, însă au marcat 3 goluri pe final care le-a adus calificarea.

SEVILLA-SAHTIOR DONETK LIVE VIDEO SEMIFINALE EUROPA LEAGUE. Dar orice minune ţine 3 zile şi Liverpool trebuie să o ia de la capăt dacă vrea calificarea în finală. Villarreal stă la adăpostul rezultatului de 1-0 din tur, care îi pune în pole position la calificare pe spanioli.

SEVILLA-SAHTIOR DONETK LIVE VIDEO SEMIFINALE EUROPA LEAGUE. Returul se joacă pe Anfield, Liverpool trebuie să atace, însă faptul că englezii au mai multe individualităţi, nu le asigură calificarea.

SEVILLA-SAHTIOR DONETK LIVE VIDEO SEMIFINALE EUROPA LEAGUE. Cele două meciuri din semifinalele Ligii Europa se văd LIVE pe FANATIK.RO de la ora 22:05.