Life

Sfatul săptămânii 15-21 mai 2023 pentru fiecare zodie. Fecioare, ascultați-vă inima!

Sfatul săptămânii 15-21 mai 2023: Află care sunt principalele îndemnuri astrologice pentru zodia ta și care e numărul norocos.
14.05.2023 | 22:35
Sfatul saptamanii 1521 mai 2023 pentru fiecare zodie Fecioare ascultativa inima
Sfatul săptămânii pentru zodii. Foto: wallpaperaccess.com
ADVERTISEMENT

Sfatul săptămânii 15-21 mai 2023, pentru fiecare zodie, general este următorul: nu vă fie teamă! Este o săptămână în care majoritatea semnelor zodiacale trebuie să își învingă fricile, chiar și pe cele mai înfricoșătoare.

Sfatul săptămânii 15-21 mai 2023 pentru fiecare zodie

Zodia Berbec: Nu arunca vrabia din mână pe cioara de pe gard! Este chiar un proverb românesc care ți se potrivește foarte bine în următoarele zile. Trebuie să fii mai conștient de lucrurile pe care le-ai dobândit prin munca ta și să le păstrezi. Cifra norocoasă a săptămânii: 5.

ADVERTISEMENT

Taur: Lasă orgoliile deoparte în discuțiile extrem de serioase pe care le porți la locul de muncă. E o săptămână cu suișuri și coborâșuri în special legat de felul în care vezi că te percep oamenii. Numărul norocos: 13.

Sfatul săptămânii pentru Gemeni: Trebuie să îți învingi teama de a renunța la ceva extrem de valoros. Nu poți primi un lucru nou și bun în viața ta dacă nu renunți la un altul, așa că fă-ți curaj! Cifra norocoasă: 8.

ADVERTISEMENT

Rac: Nu mai vrei să te pui în locul unei anumite persoane din viața ta. Asta nu înseamnă că nu ai empatie sau că nu-ți pasă ci, culmea, ai avut prea multă clemență până acum. Tocmai de aceea, e bine să îți expui părerile cu voce tare. Nu mai menaja pe nimeni. Cifra norocoasă: 9.

Sfatul săptămânii pentru Leu: Oricât de mult crezi că poți ascunde niște lucruri, ele sunt evidente. Vine o perioadă în care dezvăluirea multor secrete s-ar putea să-ți afecteze imaginea. Cifra norocoasă: 3.

ADVERTISEMENT

Fecioarele trebuie să se exprime cu mai mult curaj

Fecioară: Renunță la temerile legate de a-ți expune părerea. Ascultă-ți inima și lasă-te purtat de vocea ta interioară. Este momentul să nu mai lași pe nimeni să îți minimalizeze credințele. Numărul norocos: 11.

Sfatul săptămânii pentru Balanță: Dacă vrei să ajungi departe, trebuie să pornești din timp. Timpul nu e tocmai prietenul tău anul ăsta, și nicidecum în luna mai! Cifra norocoasă: 1.

ADVERTISEMENT

Scorpion: Nu te mai agăța de fantome ale trecutului oricât de mult ai vrea să ții pe cineva lângă tine. Dragostea cu sila nu se poate. Săptămâna asta poate fi una decisivă din punct de vedere sentimental. Cifra norocoasă: 4.

Săgetător: Pune-te mai mult în locul celor cu care intri în contact și îi judeci după doar câteva secunde de discuție. Uneori dai dovadă de o limitare când vine vorba de înțelegerea aproapelui. Cifra norocoasă: 7.

Sfatul săptămânii pentru Capricorn: Adună-te și pregătește-te pentru o săptămână în care trebuie să susții o mulțime de bătălii. Toate vor avea ca rezultat o singură concluzie. Te vei convinge de ceva ce bănuiai de mult. Cifra norocoasă: 6.

Vărsător: La fel ca Fecioarele, și tu trebuie să fii mai atent la intuiția ta, la vocea ta interioară, la ce îți spune sufletul. Numărul norocos pentru tine este 33.

Pești: Dar din dar se face Rai și trebuie să ții conta de asta mai ales în zilele de joi și vineri. Vor fi zile în care poți să te revanșezi, să scapi de o karmă complicată. Numărul norocos: 18.

 

ADVERTISEMENT