Life

Sfatul zilei de 10 mai 2020. Fecioarele au parte de multe oportunități

09.05.2020 | 10:57
Sfatul zilei de 10 mai 2020 Fecioarele au parte de multe oportunitati
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce sfatul zilei de duminică, 10 mai, iar veștile sunt cât se poate de bune, mai ales dacă te numeri printre nativii din zodia Fecioarei. Asta pentru că ai parte de nenumărate oportunități în ceea ce privește ascensiunea profesională. Analizează cu mare atenție fiecare propunere și accept-o pe cea care te ajută să faci un pas important în carieră.

Așa arată sfatul zilei de duminică, 10 mai

Berbec

Astăzi vei fi nevoit să găsești soluții noi, alternative, în caz că ești în impas financiar prin blocarea unor fonduri sau retragerea sprijinului promis de un partener într-un proiect. Dacă rămâi optimist și apelezi la calitățile tale şi la puterea ta de a te replia în orice situaţie, vei găsi mijloacele necesare şi soluţiile optime. Pe de altă parte, este recomandabil să eviţi posesivitatea, atitudinea dominatoare şi impunerea autorităţii cu forţa. Nu uita că autoritatea autentică o obții prin echilibru interior și încredere deplină. Numărul norocos: 15.

ADVERTISEMENT

Taur

În zona sufletului, casei şi căminului, această zi aduce dorinţa de schimbare, înnoire şi activităţi relaxante. Este posibil ca cei dragi, în special partenerul de viaţă, să nu-ţi răspundă cu acelaşi entuziasm, mai ales dacă intenţionezi să faci nişte investiţii. Ca atare, este necesar să exersezi flexibilitatea, să cauţi punctul de echilibru, să negociezi, în loc să iei personal alegerile celor din jur. O atitudine orientată spre soluţii şi echilibru te va ajuta să-ţi împlineşti o dorinţă. Numărul norocos: 2.

Gemeni

Astăzi, mai mult ca oricând, eşti din nou în largul tău, având efervescenţă, disponibilitate către comunicare şi împărtăşire, inspiraţie, idei numeroase. Astăzi, riscul este de a-ţi disipa energia şi a-ţi abandona sarcinile profesionale sau activităţile de rutină. Prin urmare, e necesar să găseşti un echilibru între curiozitatea de a explora posibilităţi noi şi responsabilitatea asumată în legătură cu munca ta. Numărul norocos: 11.

ADVERTISEMENT

Rac

Pentru tine, astrele avertizează că a venit momentul să fii ceva mai discret, mai ales în chestiunile care ţin de proiecte, afaceri, bani. Ascultă mai mult, aşteaptă momentul potrivit pentru a face declaraţii sau a-ţi împărtăşi intenţiile şi, mai ales, fii atent cui te confesezi. Sunt posibile jocuri de culise, discuţii în cercuri restrânse, propuneri neoficiale. Îţi ajung la urechi multe informaţii, dar deocamdată e bine să le ţii doar pentru tine, dacă vrei să ai de câştigat. Numărul norocos: 3.

Leu

Provocările legate de zona muncii, eventual şi a sănătăţii, te orientează către noi perspective şi posibilităţi. Transformările profunde la nivel de percepţie şi convingeri sunt necesare şi benefice, chiar dacă te temi de necunoscut. Astăzi, astrele te ajută să-ţi dai seama care-ţi sunt prietenii, susţinătorii şi aliaţii. O persoană din anturajul apropiat te poate ajuta să gestionezi tensiunile interioare şi să transformi nişte inhibiţii. Relaţia cu o persoană în vârstă din familie are nevoie de compasiune şi permisivitate. Numărul norocos: 13.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Te afli într-o perioadă dinamică şi plină de oportunităţi în ce priveşte ascensiunea profesională. Totuşi, pentru a înainta armonios şi cu succes, este necesar să fii pregătit şi pentru unele schimbări fundamentale, nu atât de formă, cât mai ales de conţinut, în unele proiecte şi relaţii. Astăzi, Luna în Leu, deşi îmbie la expunere, avertizează, în acelaşi timp, asupra importanţei discreţiei. Prin urmare, gândeşte de două ori înainte să deschizi gura şi aşteaptă să ai toate informaţiile, înainte să iei anumite decizii. Numărul norocos: 4.

Balanță

Pentru tine, ziua de astăzi marchează începutul unei perioade în care accentul este pus pe învăţare, asimilare de informaţii noi, desăvârşirea cercetărilor într-un anumit domeniu. Ţi se pot deschide noi culoare de creştere şi evoluţie, poţi cunoaşte oameni interesanţi dispuşi să împărtăşească din experienţa lor. Pe de altă parte, există încercări în zona familiei şi relaţiilor. Se reactivează o stare pe care ai mai trăit-o în toamna anului trecut, ca un dor, o tânjire după ceva, o nemulţumire în ce priveşte viaţa personală, toate acestea indicând faptul că este timpul să accepţi transformarea unor şabloane vechi. Numărul norocos: 10.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Probabil nu este o noutate pentru tine faptul că segmentul muncii şi al relaţiilor aferente are nevoie de reformare şi transformare. Traversezi o perioadă în care totul curge spre o nouă formă de activitate şi un nou context relaţional care să te sprijine, oricât te-ai opune. Astăzi, astrele te pot ajuta să întrezăreşti sensul adecvat de urmat în ce priveşte cariera şi statutul socio-profesional. Însă nu e de ajuns să conştientizezi, e nevoie şi de asumare, dar mai ales de acţiune. Numărul norocos: 5.

Săgetător

O nouă viziune, inspiraţie, creativitate, încurajare din partea partenerului, toate acestea îţi sunt astăzi disponibile, cu condiţia să te eliberezi de frică şi de inhibiţiile care te-au ţinut până acum pe loc. Oricât ai ține cu dinţii de ceva din trecut, încercând să păstrezi o aparentă stare de echilibru, e clar că acum eşti nevoit să te eliberezi de un context constrângător şi apăsător, fie că e vorba de o atitudine, o relaţie sau un proiect. Cert este că pentru a face alegerile adecvate, este esențial să ai încredere în tine, căci tu eşti sursa lor. Numărul norocos: 7.

Capricorn

Sectorul muncii şi cel al activităţilor zilnice primeşte, de astăzi, energia lui Mercur, cel care facilitează apariţia ideilor şi relaţiilor noi, schimburile, inspiraţia şi comunicarea. Urmează zile cu discuţii şi întâlniri pe marginea unor proiecte. E posibil să apară perspective noi şi, chiar dacă încă nu sunt foarte clare, rămâi deschis, receptiv şi ia în calcul orice posibilitate. În altă ordine de idei, această perioadă te provoacă să ieşi din zona de confort şi să faci schimbări legate de evoluţia personală. Numărul norocos: 12.

Vărsător

Este o zi favorabilă din punct de vedere astral, aşa că ai toate motivele să priveşti mai senin viaţa, să alegi gândurile pozitive în defavoarea celor distructive şi să te bucuri de propriile realizări şi iniţiative. Chiar dacă ai încă sentimentul că lucrurile înaintează greu, fii convins că primești un semn că e momentul să exersezi răbdarea şi să-ţi dai prilejul de a învăţa din alegerile trecute. Fii atent la ideile care-ţi stârnesc pasiunea şi entuziasmul, şi notează-le. Numărul norocos: 6.

Pești

Eşti conştient de paşii pe care i-ai făcut până acum, în zona profesiei, sau te cramponezi de ceea ce lipseşte, întârzie şi necesită efort? Astăzi poţi să fii recunoscător pentru experienţele tale prezente sau poţi să investeşti energie în gânduri pesimiste. E alegerea ta! Pe de altă parte, este posibil ca în aceste zile să revină îndoieli cu privire la aspiraţii, prieteni, coechipieri. O situaţie tensionată mai veche, care vizează inclusiv finanţele, se poate reactiva, doar că e semnal că a sosit timpul să schimbi ceva în acest sens. Numărul norocos: 9.

ADVERTISEMENT