Life

Sfatul zilei de joi, 17 august 2023. Peștii trebuie să scape de vicii. Riscul la care se supun

Descoperă sfatul zilei de joi, 17 august 2023. Ce vești noi au astrologii pentru nativi. Peștii, îndemnați să renunțe la vicii cât mai rapid.
16.08.2023 | 11:00
Sfatul zilei de joi 17 august 2023 Pestii trebuie sa scape de vicii Riscul la care se supun
Noi sfaturi ale astrologilor pentru nativi. Sursa foto: freepik
ADVERTISEMENT

Ți-am pregătit un nou horoscop. Descoperă sfatul astrologilor pentru semnul tău zodiacal și vezi cum trebuie să procedezi față de situațiile pe care le vei avea în cale. Peștii sunt îndemnați să scape de un viciu care nu le face deloc bine.

Ce sfaturi au astrologii pentru tine în penultima zi a săptămânii

Berbec

Berbecul trebuie să fie zilnic recunoscător pentru ceea ce are. Altfel, nu va acumula decât foarte multe frustrări și se va simți vinovat pentru fiecare eșec al celor apropiați. Gândirea pozitivă este cea la care trebuie să exerseze nativul de față.

ADVERTISEMENT

Taur

Taurul își dorește în ultima vreme o siluetă impecabilă, dar cum să o aibă în lipsa unui stil de viață sănătos. Nativul trebuie să facă schimbări rapide de regim alimentar și să-și construiască un program de mișcare regulat, astfel încât să nu ajungă într-un punct neplăcut pentru el.

Gemeni

Gemenii trebuie să ia legătura cu persoana pe care o plac, dacă își doresc să interacționeze cu aceasta. Altfel, nimeni nu va veni să-i invite la o cină sau la o plimbare prin oraș, parc. Gemenii vor fi confuzi, iar o discuție cu o persoană apropiată îi va ajuta.

ADVERTISEMENT

Rac

Racii trebuie să ofere mai mult din ceea ce au dacă își doresc o abundență financiară. ”Dar din dar se face Rai”,  o zicală de care Racii sunt sfătuiți să țină cont pentru bunul curs al lucrurilor. Îi așteaptă o perioadă de regăsire interioară.

Leu

Leul va trebui să accepte că a pierdut în fața unui rival pe care nu-l agreează sub nicio formă. Se va întâmpla într-o competiție, iar regulile de aici sunt foarte clare. Înfrângerea nu trebuie privită precum un eșec, ci precum o lecție importantă.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Fecioarele trebuie să se iubească mai mult. Comparația și autocritica sunt modalități prin care de unele singure își scad stima de sine. Ori dacă nu vor face acest pas, vor fi umilite și de cei din jur. Iubirea de sine are multe forme, dar ele o pot alege pe cea mai înțeleaptă.

Balanță

Balanța trebuie să fie mai indiferentă față de opiniile celor din jur. Dacă va mai continua să le pună la suflet nu va ajunge decât într-un punct de decădere psihică. Sănătatea este prioritară, căci fără ea nu va reuși să obțină ceea ce are nevoie de la viață.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Scorpionul este îndemnat să-și cheltuie banii în mod chibzuit. Prea mult se răsfață cu articole vestimentare pe care nu le poartă multă vreme. Scorpionul are nevoie de un echilibru financiar, pe care și-l poate face doar prin forțele proprii.

Săgetător

Săgetătoru va fi tras la răspundere la locul de muncă pentru lipsa muncii asidue. Săgetătorul nu trebuie decât să-și recunoască extenuarea cu care se confruntă de luni bune. O vacanță o să le facă foarte bine. Îi va revigora și îi va ajuta să avanseze în viitorul apropiat.

Capricorn

Capricornii vor avea de confruntat un adevăr dur. Vor sta față-n față cu o persoană care i-a trădat și vor trebui să-i spună acesteia că știa despre intențiile sale. Nu va fi ușor, dar în cele din urmă toate se vor termina cu bine. Este nevoie de răbdare.

Vărsător

Vărsătorii se vor simți neputincioși în fața destinului, în urma evenimentelor de care au avut parte în ultima vreme. Astrologii îi îndeamnă să-și ia inima în dinți și să se lupte cu obstacolele. Forța de care ei dispune este una incomensurabilă.

Pești

Peștii vor avea o provocare. Astrologii îi îndeamnă să renunțe la toate viciile pentru a se bucura de energia pe care nu o mai au de multă vreme și pentru a-și recăpăta sănătatea. În caz contrar, aceasta va deveni tot mai șubredă și vor avea mult de suferit.

ADVERTISEMENT