Life

Sfatul zilei de joi, 21 ianuarie 2021. O zodie renunță cu greu la o relație toxică

20.01.2021 | 11:14
Sfatul zilei de joi 21 ianuarie 2021 O zodie renunta cu greu la o relatie toxica
ADVERTISEMENT

Sfatul zilei de joi, 21 ianuarie 2021, vine cu gelozie, tentanții, suspiciuni și relații care se încheie. Zodiile trebuie să învețe să pună punct și să meargă mai departe. Nu e un capăt de țară. 

Persoanele născute în zodia Gemeni au parte de neplăceri din partea unor așa-ziși prieteni și secretele le sunt luate de vânt, în timp ce Fecioara decide să iasă din rutina cu care a fost obișnuită.

ADVERTISEMENT

FANATIK îți spune în rândurile următoare care sunt previziunile detaliate pentru fiecare nativ în parte. Vezi cine e nativul care se îndrăgostește lulea de un prieten bun.

Acesta este sfatul zilei de joi, 21 ianuarie 2021, pentru toate zodiile

Berbec

Suspiciuni și gelozii legat de relația cu partenerul de viață. Ai senzația că îți ascunde ceva și ești decis să afli care este adevărul. Ai grijă să nu dai cu piciorul iubirii dintre voi.

ADVERTISEMENT

Taur

Țipetele și crizele de isterie nu impresionează pe nimeni, dimpotrivă, te îndepărtează de oamenii care țin la tine. S-ar putea să realizezi asta mult prea târziu.

Gemeni

Secretele tale se află, cineva le scoate la iveală. Este vorba de o persoană în care aveai maximă încredere. Ar fi timpul să fii mai discret și să nu mai spui tot ce ai pe suflet.

ADVERTISEMENT

Rac

E timpul să faci mai mult pentru visele și idealurile tale. Nu mai pierde vremea și luptă pentru ceea ce-ți dorești. Nu mai aștepta să fii împins de la spate, nu se va întâmpla asta.

Leu

Apreciază momentele de liniște și simplitatea lucrurilor. Viața nu este făcută să semene cu un film artist, ci să fie trăită în pace, departe de privirile curioase ale oamenilor.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Ieși din rutina zilnică, fă lucruri la care nu ai îndrăznit să visezi până acum. E o zi perfectă pentru a descoperi care este pasiunea ascunsă în adâncul sufletului.

Balanță

Pierzi lucruri importante de când petreci ore întregi la birou. Nu mai știi că este aia casă, parcă te-ai mutat cu totul la serviciu. E timpul să găsești un echilibru.

Scorpion

Ți s-au aprins călcâiele după cineva din cercul de prieteni, dar îți e prea teamă să spui ce simți. Deschide-ți sufletul și lasă sentimentele să facă totul mai departe.

Săgetător

Sunt șanse mari să începi un nou capitol pe plan profesional. E atât de ușor să găsești un alt domeniu de activitate, trebuie doar să decizi ce vrei să faci mai departe.

Capricorn

Adopți o atitudine de piatră pentru că nu vrei să fii rănit. Oamenii nu apreciază această strategie și s-ar putea să te trezești singur. Revizuiește-ți comportamentul.

Vărsător

Trebuie să înțelegi când s-a consumat o relație și să mergi mai departe. Nu te mai agăța de trecut, timpul îți va arăta că ai făcut cea mai bună alegere.

Pești

Mizează pe cel mai prețios atu al tău. Te poți considera norocos, te bucuri de toată susținerea astrelor. Se îndeplinesc toate visele perioada asta.

 

ADVERTISEMENT