Life

Sfatul zilei de joi, 31 decembrie 2020. Ultima zi din an, grea pentru o zodie

30.12.2020 | 09:48
Sfatul zilei de joi 31 decembrie 2020 Ultima zi din an grea pentru o zodie
ADVERTISEMENT

Citește sfatul zilei de joi, 31 decembrie 2020, și află ce îți aduce ultima zi din an. Provocările vor fi la tot pasul, iar astrele au câteva îndemnuri pentru tine.

Berbec: E timpul să faci pace cu oamenii cu care nu ai avut o relație tocmai bună în ultima perioadă. Lasă orgoliul la o parte și cere-ți iertare. Numărul norocos al zilei: 3.

ADVERTISEMENT

Taur: Dă tot ce ai mai bun din tine, chiar dacă e ultima zi din an. Încă se mai pot câștiga bătălii. Numărul norocos al zilei: 6.

Sfatul zilei de 31 decembrie 2020

Gemeni: Nu lăsa loc de interpretări în vizita pe care o faci. Fii sincer din start și nu renunța la conciliere. Numărul norocos al zilei: 1.

ADVERTISEMENT

Rac: Spune lucrurilor pe nume și nu lăsa lucrurile prost înțelese. Ai nevoie de mai multă determinare în acțiunile tale. Numărul norocos al zilei: 11.

Leu: Du-te până la capătul lumii dacă simți că acolo este fericirea ta. Numărul norocos al zilei: 10.

ADVERTISEMENT

Fecioarele trebuie să-și folosească asul din mânecă

Fecioară: Ai un as în mânecă pe care ar trebui să îl folosești cu maximă atenție. Pregătește-te pentru o zi istorică. Numărul norocos al zilei: 2.

Balanță: Nu te certa cu persoanele vârstnice din familie, ci lasă lucrurile în voia sorții, așa cum au căzut. Numărul norocos al zilei: 7.

ADVERTISEMENT

Scorpion: Socoteala de acasă nu se potrivește niciodată cu cea din târg, așa că nu porni la drum cu idei preconcepute. Numărul norocos al zilei: 5.

Săgetător: Ascultă și nu trage concluzii pripite! Este o zi importantă în care vei putea înțelege multe dedesubturi. Numărul norocos al zilei: 13.

Capricorn: Ferește-te de cioburi azi! Dacă spargi un pahar sau o farfurie te așteaptă o perioadă lungă de ghinioane. Ai grijă cum folosești obiectele pe care pui mâna. Numărul norocos al zilei: 8.

Vărsător: Dar din dar se face Rai, așa că nu uita să fii omenos și în ultima zi a anului. Numărul norocos al zilei: 19.

Pești: Ultima zi din an se anunță grea pentru tine, dar ar fi indicat să nu disperi, ci să privești lucrurile cu mai multă încredere. Numărul norocos al zilei: 9.

 

ADVERTISEMENT