Life

Sfatul zilei de luni, 20 iulie 2020. Gemenii sunt extrem de exigenți cu ceilalți

19.07.2020 | 13:09
Sfatul zilei de luni 20 iulie 2020 Gemenii sunt extrem de exigenti cu ceilalti
ADVERTISEMENT

Sfatul zilei pentru prima zi din săptămână, luni, 20 iulie 2020, vine cu nervi și evenimente neplăcute pentru unele  semne zodiacale care sunt exigente cu ele, dar mai ales cu persoanele din jurul lor.

Însă nu toate zodiile au parte de rele, ci sunt și nativi care se bucură de armonie și înțelegere în cuplu, în timp ce la locul de muncă reușesc să se înțeleagă, în sfârșit, cu colegii.

ADVERTISEMENT

Citește în rândurile următoare previziunile complete pentru toți cei 12 nativi ai horoscopului european. FANATIK îți spune ce se întâmplă cu fiecare zodie în parte.

Așa arată sfatul zilei de luni, 20 iulie 2020, pentru toate semnele zodiacale

Berbec

Dacă îți dorești să te schimbi ar fi bine să o faci pentru tine, nu pentru oamenii din jur. Orice ai alege să faci pune-te mereu pe primul loc.

ADVERTISEMENT

Taur

Atunci când nimic nu merge cum trebuie, ia o pauză. O gură mare de oxigen și câteva ore de somn te vor ajuta să reziști la stres până târziu în noapte.

Gemeni

Te joci prea mult cu sentimentele persoanelor care țin la tine. Exigența și duritatea de care dai dovadă nu fac altceva decât să îndepărteze lumea.

ADVERTISEMENT

Rac

Prima zi nu începe așa cum ai planificat-o. Nu-i nimic, ia lucrurile treptat, până spre seară se vor rezolva toate. Tot ce trebuie să faci este să ai răbdare.

Leu

Nu pleca prea departe de casă pentru că s-ar putea să primești niște vizite neașteptate. Primește cu brațele deschise rudele care au făcut efortul acesta.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Mai vrei să te relaxezi și să uiți de muncă, dar trebuie să ajungi și la birou. Orele trec încet, nu uita că ai timp să planifici următoarea escapadă.

Balanță

Uită greșelile din trecut și nu mai privi în urma ta. Se anunță un nou început atât pep lan sentimental, cât și la serviciu unde primești o mărire de salariu.

Scorpion

Ai o viziune foarte clară asupra lucrurilor din jur și nu vrei să te abați deloc din drumul ales. Stabilește-ți anumite obiective și nu te lăsa distras.

Săgetător

Reușite extraordinare în plan profesional. Schimbarea locului de muncă este o idee foarte bună în clipa de față. Mergi drept înainte.

Capricorn

Ești fresh și motivat. Nimic nu stă în calea ta, mai ales când vine vorba de iubire. Stai mai mult în compania partenerului de viață.

Vărsător

Ai nevoie de validare la serviciu. Te confrunți cu o lipsă de încredere acută. Ar fi bine să-ți asculți mai mult intuiția. Ieși din zona de confort.

Pești

Armonie și înțelege în relația amoroasă. Jumătatea ta îți face o surpriză neașteptată, pregătește-te pentru o cină romantică de neuitat.

ADVERTISEMENT