Sporturi

Sfatul Zilei de luni, 8 iulie. Despărțire dureroasă pentru una dintre zodii

07.07.2019 | 10:39
Sfatul Zilei de luni 8 iulie Despartire dureroasa pentru una dintre zodii

FANATIK îți aduce sfatul zilei de luni, 8 iulie 2019, pentru fiecare zodie în parte! Cei mai mulți dintre nativi se vor bucura de un debut de săptămână liniștit, mai ales în plan profesional. Pentru Raci, în schimb, viața sentimentală nu vine cu cele mai bune vești. De aceea, este indicat să asculte sfatul de astăzi, pentru a încerca să evite o eventuală ruptură definitivă.

Așa arată sfatul zilei din data de 8 iulie

Berbec

Dacă ești născut/ă în zodia Berbecului, trebuie să știi că debutul săptămânii poate aduce unele tensiuni la locul de muncă. Nici viața sentimentală nu e tocmai roz, așa că îți recomandăm să eviți, pe cât posibil, disputele inutile.  Știm că e greu să reziști impulsurilor de acest gen, dar trebuie. Numărul norocos al zilei: 12.

Taur

Ai tendința să acorzi întreaga ta atenție proiectelor de la locul de muncă. E foarte bine că ai ambiție și depui toate eforturile pentru a-ți atinge obiectivele propuse, dar nu neglija momentele de odihnă. Doar odihnit vei putea fi pe placul șefilor. Numărul norocos: 10.

Sfatul zilei de luni, 8 iulie
Sfatul zilei de luni, 8 iulie

Gemeni

S-au strâns numeroase frustări și nemulțumiri, așa că ar fi cazul să te detașezi puțin. Lasă în urmă toate aceste griji, măcar pentru o zi și vei vedea că starea de spirit va fi mult mai bună. Numărul norocos: 11.

Rac

Nu e ziua ta norocoasă, mai ales în ceea ce privește relația cu persoana iubită. Nu te îngrijora, dacă există sentimente puternice la mijloc, se va întoarce singur din drum. Nu trebuie să te sperie nici o eventuală despărțire, pur și simplu n-a fost să fie. Numărul norocos: 8.

Leu

Ai parte de un debut de săptămână cam monotom, iar această situație te indispune. Încearcă să ieși puțin din rutină. Spre exemplu, mergi la un concert, mai ales că vara aduce numeroase evenimente frumoase. Distrează-te, schimbă-ți starea de spirit. Numărul norocos: 5.

Fecioară

Simți nevoia de odihnă după eforturile depuse în ultima vreme, mai ales la locul de muncă. De aceea, îți recomandăm să petreci o seară relaxantă, în compania celor dragi. Numărul norocos al zilei: 7.

Balanță

Nu mai încerca să rezolvi toate problemele de unul singur, mai ales într-o astfel de săptămână aglomerată. Chiar dacă te-ai bazat mai mereu pe forțele proprii, o mână de ajutor nu strică. Numărul norocos: 2.

Sscorpion

Relația de iubire nu funcționează cum te-ai fi așteptat, dar nu trebuie să te îngrijorezi. Vă leagă sentimente mult prea puternice, iar situațiile de acest gen nu fac decât să confirme acest lucru.

Săgetător

Unele bătălii nu pot fi câștigate stând pur și simplu pe margine, chiar dacă te-ai complăcut vreme lungă în această situație. A venit momentul  să intri pe front. Numărul norocos al zilei: 4.

Capicorn

Lasă de la tine în discuțiile cu ceilalți. Ține minte, uneori trebuie să pierzi micile bătălii, pentru a câștiga adevăratul război. Numărul norocos al zilei: 3.

Vărsător

Chiar dacă ai deseori tendința să intri în pană de idei, azi imaginația ta zburdă pur și simplu. Fii creativ. Numărul norocos al zilei: 5.

Pești

Gândește-te de două ori înainte să spui ceva. Nu te aventura în declarații pompoase sau în atacuri la persoană. Numărul norocos al zilei: 6.