News

Sfatul Zilei 1 iulie. Berbecul nu mai are chef de glume!

30.06.2019 | 17:00
Sfatul Zilei 1 iulie Berbecul nu mai are chef de glume

FANATIK vă aduce Sfatul Zilei de 1 iulie. Multe dintre zodii încep luna în forță și pentru multe dintre acestea se anunță o zi benefică, cu multe realizări. Alte zodii se trezesc cufundați în probleme și parcă nu mai văd orizontul. Toate se vor rezolva, dacă ne păstrăm calmul.

Așa arată Sfatul Zilei de 1 iulie

Berbec

Ești mereu o persoană pusă pe șotii, dar astăzi parcă nu îți mai arde de glume. Ți se îneacă corăbiile, dar stai liniștit că îți vei reveni cu ajutorul prietenilor. Numărul norocos al zilei: 3.

Taur

Te faci remarcat astăzi, însă depinde de tine dacă oamenii te vor privi cu bucurie sau dimpotrivă! Numărul norocos al zilei: 9.

Sfatul Zilei 1 iulie
Sfatul Zilei 1 iulie

Gemeni

Vrei să renunți la unele planuri, dar ai face bine să te gândești înainte. Unele decizii nu se iau atât de ușor. Numărul norocos al zilei: 6.

Rac

Ai încredere în tine, ca de obicei! Vei vedea că lucrurile merg mult mai bine astfel. Numărul norocos al zilei: 4.

Leu

Vrei să ai succes, dar nu sti cum să faci. Cel mai bine ar fi să nu te grăbești când iei decizii, apoi vei ști exact ce să faci. Numărul norocos al zilei: 8.

Fecioară

Va fi o zi așa cum de mult timp îți doreai. Bucură-te de fiecare secundă pe care o petreci alături de cei dragi. Numărul norocos al zilei: 5.

Balanță

Simți că nu mai poți face față unor situații, nu mai vezi orizontul. Cel mai bine ar fi să ceri ajutorul unor oameni apropiați, cu mai multă experiență. Numărul norocos al zilei: 12.

Scorpion

Ai parte de experiențe foarte frumoase astăzi. Învață să te bucuri de lucrurile simple, dar care îți umplu inima de fericire. Numărul norocos al zilei: 1.

Săgetător

Trebuie să îți faci cunoscute gândurile și sentimentele. Nu ai niciun motiv să le ascunzi, deoarece nimeni nu îți poate citi gândurile! Numărul norocos al zilei: 17.

Capricorn

Ești foarte neînțeles, iar acest sentiment te agită și îți dă un sentiment de nesiguranță. Cel mai bine ar fi să stai de vorbă cu tine pentru a afla motivul pentru care simți asta. Numărul norocos al zilei: 7.

Vărsător

Ai mare grijă ce spui astăzi! Este posibil ca unele lucruri să se întoarcă împotriva ta. Numărul norocos al zilei: 18.

Pești

Lucrurile pot degenera astăzi, dacă nu îți păstrezi calmul și nu asculți și celelalte opinii. Gândește, înante de a vorbi! Numărul norocos al zilei: 12.