Life

Sfatul zilei de marți, 8 martie 2022. Taurii sunt îndemnați să-și asculte instinctul

Sfatul zilei de marți, 8 martie 2022, anunță o zi în care zodiile se vor concentra mai mult pe ceea ce simt. Află care sunt previziunile astrologilor pentru fiecare semn zodiacal în parte.
08.03.2022 | 10:20
Sfatul zilei de marti 8 martie 2022 Taurii sunt indemnati sasi asculte instinctul
ADVERTISEMENT

Specialiștii au consultat astrele. Se anunță o zi în care zodiile acordă o importanță deosebită sentimentelor și dorințelor proprii. Nativii sunt îndemnați să nu se simtă vinovați și să-și urmeze instinctul.

Sfatul zilei de marți, 8 martie 2022

FANATIK îți prezintă sfatul zilei de marți, 8 martie 2022. Află ce îndrumări au pentru tine marii înțelepți din Orient.

ADVERTISEMENT

Berbec

Ești mult prea concentrat pe munca ta și asta ți-ar putea pune în pericol viața socială. Ai foarte multă energie și indicat ar fi să te folosești de autoritatea profesională pentru a face progresele pe care ți le dorești în carieră. Totuși, nu uita să-ți faci timp și pentru prietenii tăi.

Taur

Fii atent la ce îți spune inima în această dimineață. Dacă ai impresia că ar trebui să urmezi o cale diferită, atunci ascultă-ți instinctul. Gândește-te bine la opțiunile tale și ia cele mai bune decizii, viața ta e pe cale să se schimbe.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Cu toate că nu ai prea multă energie și vrei să-ți petreci ziua în casă, săptămâna abia a început. Adună-ți forțele și du la bun sfârșit toate sarcinile pe care le ai de rezolvat. Spre seară alege să te relaxezi citind câteva pagini dintr-o carte sau fă ceva ce îți place.

Rac

Astăzi vei fi privit ca un stâlp de susținere pentru cei dragi. Comportă-te ca atare și nu-i dezamăgi pe cei care au încredere în tine. Fii pregătit ca persoanele din jurul tău să-ți ceară sfatul și asigura-te că nu spui nimic care să le rănească sentimentele.

ADVERTISEMENT

Leu

Este o zi bună pentru a te bucura de compania prietenilor tăi. Ocupă-te de sarcinile importante de dimineață, apoi rezervă-ți restul zilei pentru o ieșire în oraș.

Fecioară

Te simți inspirat în această dimineață. Profită de această pornire pentru a-ți reîmprospăta look-ul. Adoptă o ținută mai îndrăzneață sau un machiaj cu care nu ești obișnuită și ieși din anonimat.

ADVERTISEMENT

Balanță

Începutul zilei poate fi unul intens, dar odată cu trecerea timpului, lucrurile se mai relaxează. Fii foarte atent la detalii, o întâlnire neașteptată cu cineva poate fi modul în care universul îți transmite un mesaj.

Scorpion

Legăturile tale romantice s-ar putea intensifica în această dimineață. Profită de timpul liber și relaxează-te alături de persoana iubită. Totodată, trebuie să-ți alegi cu mare grijă cuvintele astăzi, chiar dacă nu este intenția ta, cineva ar putea fi deranjat de modul în care te exprimi.

Săgetător

În timp ce prima parte zilei va fi dedicată carierei și responsabilităților personale, viața ta amoroasă va ocupa centrul atenției în această după-amiază. Dacă ești într-o relație, nu uita să-i amintești partenerului cât de mult contează pentru tine.

Capricorn

Nu te simții vinovat dacă ești nevoit să refuzi pe cineva astăzi. Programul tău este oricum unul mult prea încărcat. Găsește timp pentru tine, puțină relaxare este binevenită oricând.

Vărsător

Ești foarte sigur pe ceea ce faci la serviciu, iar acest lucru te va ajuta să-ți îndeplinești sarcinile mai repede decât te așteptai. Folosește restul zilei pentru a ieși în oraș și a te distra alături de cei mai apropiați prieteni ai tăi.

Pești

Dacă există prieteni sau membri ai familiei în fața cărora simți nevoia să impui niște limite, nu ezita să faci acest lucru. Nu trebuie să te justifici pentru faptul că îți pui liniștea pe primul loc. 

ADVERTISEMENT