Life

Sfatul zilei de sâmbătă 10 octombrie 2020. Racii pot avea o surpriză de proporții

09.10.2020 | 15:44
Sfatul zilei de sambata 10 octombrie 2020 Racii pot avea o surpriza de proportii
ADVERTISEMENT

Sfârșitul de săptămână ce ne așteaptă se anunță unul foarte promițător pentru mulți nativi ai zodiacului. Astrologii anunță schimbări benefice pentru multe semne zodiacale, dar și întâlniri cu destinul.

FANATIK vă prezintă cele mai noi vești despre zodii, la începutul acestui weekend. Se anunță surprize impresionante pentru Raci, care au de partea lor toate șansele să strălucească în societate.

ADVERTISEMENT

În aceste zile Luna se va afla poziționată pe această zodie de Apă, pe când un semn precum cel al Fecioarei va fi mai bine coordonat de influențele primite de la planeta Venus.

Sfatul zilei pentru sâmbătă 10 octombrie. Ce surprize îi așteaptă pe Raci în această perioadă

Berbec

Berbecii vor găsi o modalitate neașteptată prin care să își suplimenteze veniturile. Ar putea avea o idee foarte bună, aducătoare de bani, pe care să o pună în practică fără să ofere nimănui prea multe detalii despre reușită.

ADVERTISEMENT

Taur

Taurii pot avea momente romantice benefice pe care să le savureze din plin. Din acest motiv ar putea să aibă și mai multă inițiativă în relația de cuplu. Se vor bucura de tot ce le rezervă viitorul în acest plan amoros.

Gemeni

Pentru Gemeni se anunță schimbări de proporții pentru că ar putea decide să pornească pe cont propriu într-o afacere. Au de partea lor toate șansele să facă ceea ce își doresc în planul carierei, dar nu trebuie să neglijeze nici relația cu apropiații.

ADVERTISEMENT

Rac

Veștile sunt foarte bune pentru cei din zodia Rac. Ar putea avea parte de întâlniri cu adevărat surprinzătoare, la care nici nu visau. Totodată, ar putea primi și o invitație la o petrecere pe care o vor onora fără să stea prea mult pe gânduri.

Leu

Leii se bucură de sprijinul celor din familie, după ce au avut o perioadă ceva mai agitată pe care au fost nevoiți să o înfrunte. Se pot regăsi într-un mediu plăcut, în zilele de weekend, în care să se relaxeze pe deplin.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Fecioarele dau dovadă de multă responsabilitate și se vor asigura că celor dragi nu le lipsește nimic, în aceste vremuri. Sunt dispuse să ajute atunci când li se cere acest lucru și vor avea de gând să se implice și în bunul mers al comunității din care fac parte.

Balanță

Balanțele vor face eforturi uriașe pentru a-i ști pe cei apropiați mulțumiți. Ar putea plănui o excursie pentru întreaga familie sau să se bucure de o escapadă în care își întâlnesc apropiații.

Scorpion

Scorpionii se simt ceva mai nesiguri pe forțele proprii, dar vor putea să facă față cu brio tuturor sentimentelor nu tocmai optimiste ce îi încearcă pe acești nativi. Trebuie să facă un pas înapoi și să vadă și lucrurile bune pentru care au luptat până acum.

Săgetător

Săgetătorii au nevoie de o oază de liniște, de aceea vor profita din plin de clipele rămase libere. Au nevoie să își facă ordine în gânduri și în trăirile pe care le-au acumulat în ultima perioadă.

Capricorn

Capricornii se simt mai eliberați de griji ca de obicei și vor pune în practică toate acele activități care le plac. Ar putea organiza o sesiune de shopping, în care să își achiziționeze un obiect de valoare.

Vărsător

Vărsătorii au foarte multă energie și imaginația debordantă îi ajută în rezolvarea problemelor pe care le considerau fără scăpare. De aceea, vor face tot posibilul să își rezolve toate acele impedimente.

Pești

Peștii pot avea bucuria să afle că apropiații le-au dus dorul, de aceea primesc invitații la tot soiul de activități care le fac plăcere. Ar putea să organizeze și o sesiune de gătit, chiar în aer liber, pentru a marca și o reușită din plan profesional.

ADVERTISEMENT
Tags: