Life

Sfatul zilei de sâmbătă, 23 ianuarie 2021. Fecioara e dată peste cap de unele discuții

22.01.2021 | 10:36
Sfatul zilei de sambata 23 ianuarie 2021 Fecioara e data peste cap de unele discutii
ADVERTISEMENT

Sfatul zilei pentru sâmbătă, 23 ianuarie 2021, aduce dificultăți de comunicare cu oamenii din jur, în special cu familia. Nativii sunt îndemnați să asculte mai mult și să se țină de cuvânt când promit ceva. 

Deciziile, oportunitățile în afaceri și interesele sunt și ele remarcate pe parcursul zilei. Unele zodii se bucură de un proiect nou, în timp ce altele au parte de succes pe plan financiar. Optimismul și pozitivitatea sunt și ele în viețile semnelor zodiacale.

ADVERTISEMENT

Evenimentele și întâmplările pentru cele 12 zodii sunt relatate de FANATIK în cele ce urmează. Descoperă ce au aflat astrologii în legătură cu prima zi de weekend din această săptămână!

Sfatul zilei de sâmbătă, 23 ianuarie 2021, pentru toate zodiile

Berbec

Concentrarea și focusarea pe un singur plan te va ajuta să duci la capăt toate sarcinile de pe ordinea de zi. Nu te pierzi deloc cu firea, ești stăpân pe situație.

ADVERTISEMENT

Taur

Cunoaște-te mai bine și apoi poți avea pretenții de la cei din jur. Renunță la așteptările prea mari pe care ți le-ai impus în urmă cu ani buni, fii rezonabil.

Gemeni

Fii deschis la noi și la oportunitățile care-ți ies în cale. Fii spontan și impulsiv, numai așa poți cunoaște adevărata fericire. Posibilă călătorie cu partenerul de viață.

ADVERTISEMENT

Rac

Schimbările de atitudine și dispoziție nu aduc nimic bun. Te dau serios peste cap și nimeni nu mai înțelege ce vrei cu adevărat de la ei. Hotărăște-te ce vrei să faci mai departe.

Leu

Ai o grămadă de scenarii în cap legat de jumătatea ta. Ai senzația că îți ascunde ceva major și chiar te gândești că te înșală. Ar fi bine să discutați deschis despre asta.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Discuțiile incomode cu ceilalți te neliniștesc și îți dau viața peste cap. Nu mai știi ce drum vrei să alegi în continuare și simți că nu ai parte deloc de susținere și apreciere.

Balanță

Credeai că le ai pe toate, dar realizezi că iubirea îți lipsește cel mai mult. Ai nevoie de afecțiune, ai grijă în brațele cui o cauți. Fii atent cui îi spui tot ce simți.

Scorpion

Atenție la deciziile pripite legat de relația de cuplu. Nu te arunca cu capul înainte, ar fi cazul să-ți cunoști partenerul înainte de a-i propune să vă mutați împreună.

Săgetător

Scapă de rutina zilnică și dă-ți voie să faci altceva. Relaxează-te, încearcă activități noi, descoperă locuri interesante. E momentul să te gândești mai mult la tine.

Capricorn

Traversezi o perioadă foarte bună a vieții tale. Stai bine la capitolul financiar și ai șansa să demonstrezi că poți fii de ajutor. Fii altruist și întinde o mână celor care au nevoie.

Vărsător

Reducerile îți fac cu ochiul perioada asta, dar chiar sunt necesare toate acele lucruri? Gândește în perspectivă și pune bani deoparte, nu vrei să ajungi la sapă de lemn.

Pești

Stai bine pe plan profesional, poate chiar primești o ofertă de muncă avantajoasă. Nu același lucru se poate spune despre relații, nu ar strica să comunici mai mult.

ADVERTISEMENT