Life

Sfatul zilei de sâmbătă, 30 ianuarie 2021. Gemenii trebuie să renunțe la relațiile toxice

29.01.2021 | 11:30
Sfatul zilei de sambata 30 ianuarie 2021 Gemenii trebuie sa renunte la relatiile toxice
ADVERTISEMENT

Sfatul zilei de sâmbătă, 30 ianuarie 2021, anunță provocări și tensiuni în relațiile cu cei apropiați pentru unii nativi, care trebuie să decidă pe cine păstrează în viața lor. 

Totodată, astrele sunt de părere că nativii trebuie să se relaxeze dacă nu au energia de a face tot ce și-au propus și să uite de probleme.

ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce previziunile pentru fiecare semn zodiacal în parte. Citește rândurile de mai jos și află care sunt sfaturile astrologilor pentru zodia ta și la ce trebuie să te aștepți.

Sfatul zilei de sâmbătă, 30 ianuarie 2021, pentru toate cele 12 zodii

Berbec

Acceptă criticile constructive ale celor din jur, mai ales dacă au mai multă experiență și sunt în măsură să-ți ofere un sfat.

ADVERTISEMENT

Taur

Încearcă să-ți faci timp pentru persoanele dragi din viața ta, mai ales dacă te-au întrebat de multe ori dacă vrei să petreci timp cu ele. Nu mai amâna momentul.

Gemeni

Nu te mai agăța de persoanele care nu se interesează de tine, altfel te vor contacta doar atunci când au nevoie și vei avea de suferit. Renunță la oamenii toxici din viața ta.

ADVERTISEMENT

Rac

Nimeni nu este perfect, așa că nu trebuie să te învinuiești în fiecare secundă dacă ai greșit față de cineva drag. Cere-ți scuze și mergi mi departe, o greșeală nu te transformă într-o persoană rea.

Leu

Renunță la schimbările pe care vrei să le faci astăzi, ai nevoie de relaxare și de timp pentru a reflecta asupra unor probleme din viața ta.

ADVERTISEMENT

Fecioară

E timpul să renunți la o relație de prietenie sau de iubire dacă nu ai încredere în persoana respectivă, e mai bine să te retragi din timp ca să nu suferi după aceea.

Balanță

Ți-ai propus să rezolvi toate treburile importante, însă nu ai chef de nimic și poate că nu e greșit să stai în casă și să te uiți la filme. Nu te forța să faci lucruri dacă nu ai energia necesară.

Scorpion

Poate ar trebui să iei în considerare sfaturile persoanelor apropiate și să nu te grăbești cu o decizie importantă, ca să nu regreți mai târziu.

Săgetător

Nu mai ești pe aceeași lungime de undă cu partenerul de viață și trebuie să aveți cât mai repede o discuție. Exprimă-ți sincer sentimentele legate de această situație.

Capricorn

E timpul să ieși din zona de confort și să socializezi mai mult cu cei din jur, sunt șanse mari să-ți găsești și jumătatea dacă ai suficientă răbdare.

Vărsător

Trebuie să faci unele schimbări în stilul de viață și să nu mai faci excese alimentare, altfel vei fi nevoit să faci o vizită la medic, unde nu vei primi vești tocmai bune.

Pești

Petrece-ți ziua așa cum vrei tu, ai avut o săptămână grea și ai nevoie de relaxare. Poate chemi câțiva apropiați cu care să schimbi o vorbă.

ADVERTISEMENT