Life

Zodia Capricorn și dragostea în 2021. Cu cine are șanse să se căsătorească

08.01.2021 | 12:28
Zodia Capricorn si dragostea in 2021 Cu cine are sanse sa se casatoreasca
Zodia Capricorn. Foto: ebony.com
ADVERTISEMENT

Zodia Capricorn are un 2021 foarte bun la capitolul dragoste. Lucrurile se vor armoniza în viața acestui semn de pământ mai ales din luna februarie, când este foarte posibil să își găsească sufletul pereche.

Pentru Capricorni, anul 2021 va însemna multă muncă, dar și șansele de a se căsători. Sunt foarte bine aspectați din punct de vedere profesional mai ales în perioada mai-iulie și tot atunci ar putea apărea și o cerere în căsătorie.

ADVERTISEMENT

Capricornii au o compatibilitate foarte bună în acest an cu Scorpionii, Leii și Vărsătorii. Între Scorpioni și Capricorni se va naște o confidență rarisimă, căci amândoi vor simți nevoia să aibă aproape o persoană în fața căreia să fie libere și să își spună păsurile fără a se simți judecați.

Zodia Capricorn și dragostea în 2021

Relația specială care se va crea în acest an între Capricorni și Scorpioni s-ar putea transforma într-o frumoasă poveste de iubire, însă șanse mai mari de dragoste se nasc între Capricorni și Vărsători.

ADVERTISEMENT

Vărsătorul vine cu ideea, iar Capricornul are soluția, modul în care ideile se pot pune în practică, lucru care îi ajută să coabiteze aproape perfect.

Femeile Vărsător vor simți nevoia protecției unui Bărbat Capricorn, așa că acest an este unul al marilor încercări în dragoste, mulți dintre cei tineri mai ales dorind să facă pasul cel mare, în fața altarului.

ADVERTISEMENT

Vărsătorii și Capricornii ar putea ajunge la altar

Cât despre Capricorni și Lei, aici lucrurile se complică puțin. Chiar dacă în acest an se vor înțelege foarte bine, ei nu pot fi împreună pe termen lung din cauza egoului exacerbat al amândurora. Sunt doi nativi puternici, extrem de încăpățânați și cel mai bine ar fi să rămână la stadiul de prietenie, căci acolo nu apar clinciuri.

Capricornii au un 2021 bun din punct de vedere amoros și ar trebui să profite de fiecare ocazie pe care Cupidon le-o va scoate în cale, să riște mai mult, să își dea voie să iubească.

ADVERTISEMENT