Life

Sfatul zilei de sâmbătă, 5 februarie 2022. O zodie este urmărită de ghinion

Sfatul zilei de sâmbătă, 5 februarie 2022, aduce vești bune pentru cei mai mulți nativi. Aflați previziunile făcute de astrologi pentru fiecare semn zodiacal.
04.02.2022 | 11:30
Sfatul zilei de sambata 5 februarie 2022 O zodie este urmarita de ghinion
ADVERTISEMENT

Prima zi de weekend vine cu vești bune pentru o parte dintre nativi. S-ar putea ca unii să se îndrăgostească, în timp ce alții petrec timp de calitate alături de persoanele dragi.

Aflați care este sfatul astrologilor pentru fiecare zodie.

Sfatul zilei de sâmbătă, 5 februarie 2022. O zodie este urmărită de ghinion

Berbec

Apar oportunități neașteptate în carieră. Vă doreați de mult timp o schimbare, așa că este momentul să luați o decizie. Apelați la un prieten apropiat dacă aveți nevoie de un sfat.

ADVERTISEMENT

Taur 

Trebuie să remediați o mulțime de lucruri dacă vreți să aveți succes cu noile proiecte. S-ar putea să primiți niște bani, așa că puteți da o fugă până la munte.

Gemeni

Aveți parte de o zi liniștită, pe care o petreceți alături de cei dragi. Țineți cont și de părerea celorlalți atunci când decideți ce activități vreți să faceți.

ADVERTISEMENT

Rac 

Un eveniment neașteptat vă dă planurile peste cap. Vă ciocniți de tot felul de probleme și pare că nimic nu merge. Nu vă faceți griji, spre seară totul se va rezolva.

Leu

Înconjurați-vă de oameni veseli care vă pot ajuta să vă păstrați buna dispoziție. Poate plecați într-o scurtă călătorie să vă mai destindeți.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Evitați să mergeți la cumpărături, pentru că este posibil să cheltuiți mai mult decât v-ați propus. Nu strică să fiți mai chibzuiți.

Balanță

Căutați modalități plăcute de a vă petrece timpul. S-ar putea să întâlniți o persoană specială și să începeți o relație. Nu ar fi rău să vă vizitați niște rude pe care nu le-ați văzut de ceva vreme.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Este posibil să vă treziți în unele situații în care vă veți simți în plus. Încercați să fiți mai relaxați. În cazul în care lucrați, s-ar putea să aveți un conflict cu un coleg.

Săgetător

O persoană din trecut s-ar putea să vă caute, dar dacă sunteți într-o relație ar fi bine să fiți cât mai onești. Atenție la cheltuieli. Nu întreceți măsura.

Capricorn

Petreceți mai mult timp cu familia. Seara este posibil ca niște prieteni să vină în vizită și să aflați o veste care vă surprinde.

Vărsător

În cazul în care v-ați luat de muncă acasă, nu exagerați. Acordați-le atenție și celor din jur, altfel s-ar putea să apară discuții aprinse.

Pești

Apar oportunități pentru realizarea unor venituri suplimentare. Dacă doriți să aveți o discuție cu un asociat, partener, ar trebui să o amânați pentru săptămâna următoare. Există riscul ca lucrurile să nu iasă cum doriți.

ADVERTISEMENT