Life

Sfatul zilei de vineri, 14 octombrie 2022. Poate intra cineva în viața nativului Taur

Sfatul zilei de vineri, 14 octombrie 2022. Ultima zi lucrătoare din săptămână aduce lucruri din trecut, dar și priviri spre viitor.
13.10.2022 | 11:00
Sfatul zilei de vineri 14 octombrie 2022 Poate intra cineva in viata nativului Taur
Sfatul zilei de vineri, 14 octombrie 2022, pentru toate cele 12 zodii. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Schimbările, oportunitățile și șansele sunt cuvintele cheie după care se ghidează nativii. Astrele sunt de părere că domeniul profesional este pe primul plan.

Sfatul zilei de vineri, 14 octombrie 2022, pentru toate cele 12 zodii

Berbec

Ai o replică de spus în fața superiorilor. În felul acesta ajungi să fii văzut de șefi, după o perioadă în care ai tras din greu.

ADVERTISEMENT

Taur

Este cineva care vrea să intre în viața ta, trebuie numai să-i dai voie să facă acest pas. Totul depinde de alegerile tale.

Gemeni

Îți dorești o vacanță la final de săptămână pentru care cauți deja idei și cazări. Ar fi bine să mergi singur, să te recreezi.

ADVERTISEMENT

Rac

Un fost partener de viață încearcă să te contacteze. Vrea să reia legătura amoroasă de unde a rămas, vezi dacă se poate asta.

Leu

Te gândești atât de mult la viitor încât uiți de prezent, de momentele de acum. Ești desprins de realitate și ești cu capul în nori.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Ai încredere în oportunitățile care îți ies în cale din punct de vedere profesional. Poți face schimbări remarcabile în carieră.

Balanță

Este momentul oportun să te bucuri de timpul liber și să faci lucrurile care îți fac plăcere, care te încarcă cu energie pozitivă.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Sunt șanse mari să intri în conflict cu o persoană din cercul de prieteni. Simți că ești mințit sau trădat de aceasta.

Săgetător

E posibil să iasă la suprafață sentimente de melancolie și amintiri din trecut care nu-ți dau pace. Discută cu cineva despre asta.

Capricorn

Pui foarte mare presiune pe relația de cuplu și partenerul de viață s-ar putea să nu accepte unele aspecte, să răbufnească.

Vărsător

Ți-ai pierdut puțin echilibrul interior și trebuie să alegi alt drum pe care să mergi. Schimbările sunt de bun augur.

Pești

Încearcă să-ți setezi niște bariere foarte clare în relațiile cu oamenii din jur și să nu-i mai lași să te rănească.

ADVERTISEMENT