Life

Sfatul zilei de vineri, 23 decembrie 2022. Vărsătorii dau de belele

Care e sfatul astrelor pentru zodia ta? Ziua de vineri, 23 decembrie 2022, poate fi una de succes, dar și de eșec colosal! Află ce te așteaptă.
22.12.2022 | 07:15
Sfatul zilei de vineri 23 decembrie 2022 Varsatorii dau de belele
Sfatul zilei de vineri, 23 decembrie 2022. Foto: timesnownews.com
ADVERTISEMENT

Află din sfatul zilei de vineri, 23 decembrie 2022, ce te îndeamnă astrele să faci și care este numărul ori cifra ta norocoasă.

Sfatul zilei de vineri, 23 decembrie 2022

Berbec: Lasă-te pe mâna celor care țin la tine. Este o zi în care trebuie să dovedești că ai încredere în oamenii din jurul tău. Cifra norocoasă: 5.

ADVERTISEMENT

Zodia Taur: Renași din propria cenușă și te bucuri de timpul pe care îl ai la dispoziție cu cei dragi. Bucură-te de viață. Cifra norocoasă: 3.

Gemeni: Pune-te serios pe treabă căci mai e puțin până se termină anul și nu e bine să intri în 2023 cu restanțe. Cifra norocoasă: 4.

ADVERTISEMENT

Rac: Ai tot felul de idei confuze în cap, iar asta îți ocupă toată ziua. Renunță la gândurile negative! Numărul norocos: 10.

Leu: Dovedește că ai abilitățile necesare pentru responsabilitățile ce ți-au fost puse în brațe. Cifra norocoasă: 9.

ADVERTISEMENT

Zodia Fecioară: Nu mai pune răul în față și renunță să mai crezi că ești lovit de ghinioane. Totul e doar în mintea ta. Numărul norocos: 11.

Scorpioni, nu vă frământați inutil!

Balanță: Ai parte de o zi destul de agitată. Este o zi de vineri în care trebuie să refaci multe socoteli. Cifra norocoasă: 6.

ADVERTISEMENT

Scorpion: Nu te frământa prea mult dacă unele cheltuieli nu sunt cum ți le-ai planificat. Ai la dispoziție și planul B! Cifra norocoasă: 8.

Săgetător: Profită din plin de ofertele pe care le prinzi azi. Poți face o bucurie cuiva pentru care ai admirație. Cifra norocoasă: 2.

Capricorn: Ascultă-ți vocea interioară și lasă-te purtat de ea. Cifra norocoasă: 7.

Vărsător: Dai de necazuri de la prima oră a zilei, așa că ar fi bine să faci totul cu pași mici. Cifra norocoasă: 1.

Pești: Ești șeful propriului tău destin. E bine să nu uiți asta înainte să găsești vinovați la toate colțurile. Poate că este timpul să privești mai atent la greșelile pe care le-ai făcut în ultima vreme ca să înțelegi niște lucruri. Numărul norocos: 13.

ADVERTISEMENT