Life

Sfatul zilei de joi, 23 decembrie 2021. Berbecii pun pe primul loc familia

Sfatul zilei de joi, 23 decembrie 2021, vine cu foarte cu multe treburi de rezolvat, dar și cu o doză de energie perfectă pentru o comunicare eficientă cu cei din jur.
22.12.2021 | 10:17
Sfatul zilei de joi 23 decembrie 2021 Berbecii pun pe primul loc familia
ADVERTISEMENT

Unii nativi încă au de rezolvat o listă lungă de sarcini, în timp ce alții trebuie să se axeze mai mult pe ei și pe cei din jur, au fost cam absenți în ultima vreme.

De asemenea, este recomandat ca atenția să fie ațintită și asupra banilor. Cheltuielile nepotrivite s-ar putea să le lase pe unele semne zodiacale cu buzunarele goale, chiar înainte de sărbători.

ADVERTISEMENT

Sfatul zilei de joi, 23 decembrie 2021, pentru toate zodiile

Berbec

Berbecii au multe treburi de făcut, multe drumuri, multe cumpărături. Însă pe primul loc sunt cei din familie și nevoile lor. Ar fi bine să aveți și un moment de respiro.

Taur

Ar putea fi vorba de o activitate artistică în sânul familiei. Vă place să petreceți momente lângă cei dragi, dar lista de sarcini vă cheamă la datorie.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Nativii acestei zodii trebuie să aibă mare grijă la bani, nu cheltuiți mai mult decât este nevoie. Fiți deschiși pentru o plimbare alături de cei dragi.

Rac

Cheltuiți bani și energie pe 23 decembrie. Aveți multe activități de făcut, multe vizite de bifat, dar important este să vă faceți timp și pentru voi.

ADVERTISEMENT

Leu

Umorul de care dați dovadă vă ajută să deveniți o inspirație și pentru cei din jur. Luați lucrurile pas cu pas și totul se va rezolva, chiar dacă lista de atribuții este lungă.

Fecioară

Fecioarele sunt foarte active și foarte sociabile, fac multe lucruri, cumpărături, mâncare, curățenie, stau mult în trafic. La final de zi este recomandat să vă dedicați vouă câteva clipe de relaxare.

ADVERTISEMENT

Balanță

Balanțele sunt în centrul atenției. Primesc invitați sau sunt chiar ele invitate undeva unde dau dovadă de o dispoziție bună, astfel lucrurile se leagă și au parte de discuții și întâlniri memorabile.

Scorpion

Apar multe probleme administrative, dar cu răbdare și chibzuință le rezolvați pe toate. O persoană apropiată vă ajută să vă puneți iar pe linia de plutire.

Săgetător

Ajutați pe cineva cu bani sau sunteți ajutați. De asemenea, Săgetătorii vor avea parte și de vizite surpriză din partea celor dragi.

Capricorn

Este musai să faceți pe plac celor din jur. Cheltuiți bani, timp și energie dar aduceți un zâmbet pe chipul unei persoane dragi, pe care nu ați mai văzut-o de multă vreme.

Vărsător

Pot exista mici tensiuni în relația de cuplu, aveți grijă cum și ce comunicați. Puneți accentul mai mult pe cei din jur.

Pești

Aveți diverse lucruri de rezolvat, dar creativitatea și ingeniozitatea vă sunt de mare ajutor. Comunicați bine cu partenerul de viață, copiii sau părinții.

ADVERTISEMENT
Tags: