News

Și-a omorât un coleg și l-a îngropat în șantierul unde lucrau! „Am băut câte un pahar de vin, poate două”

30.08.2019 | 15:38
Sia omorat un coleg si la ingropat in santierul unde lucrau Am baut cate un pahar de vin poate doua

Un bărbat din Chișinău și-a omorât un coleg și l-a îngropat în șantierul unde lucrau! Angajat al unei firme de construcții, acesta s-a cinstit serios cu un amic, dar socoteala de la început a dat cu virgulă pe final. Bărbatul în vârstă de 38 de ani, originar din Anenii Noi, l-a bătut pe colegul în vârstă de 61 de ani, care era plătit să lucreze ca paznic. Liniștit după întâmplare nu a ezitat și a mers la somn.

Și-a omorât un coleg și l-a îngropat în șantierul unde lucrau!

Abia când s-a trezit a constatat că prietenul lui de pahar murise. Criminalul a săpat o groapă chiar în perimetrul șantierului de pe strada Muncești, din Chișinău, și l-a îngropat acolo pe coleg. De remarcat că incidentul a avut loc pe 10 august, dar dispariția paznicului a fost semnalată la poliție la distanță de cinci zile. Oamenii legii au mers prima oară pe șantierul unde lucra dispărutul și au descoperit urme de sânge.

„Eu am săpat groapa. Când am terminat lucrul, am primit banii și am băut câte un pahar de vin, poate două. Am băut bine și s-a început un conflict și eu l-am bătut. Dimineață, când m-am trezit, era rece. Era mort și eu m-am speriat. M-am dus și am săpat o groapă și l-am băgat acolo. Nu știu ce am gândit, dar pe moment mi s-a părut o decizie bună.

Și-a omorât un coleg și l-a îngropat în șantierul unde lucrau! Poliție
Bărbatul a fost arestat de poliția din Republica Moldova. Sursa foto – facebook

„Am băut câte un pahar de vin, poate două”

M-am speriat, ăsta este adevărul, mai ales că nici nu îmi mai aduceam foarte multe aminte. După ce l-am îngropat am rămas pe șantier și am încercat să văd ce se întâmplă, dacă există cineva car a sesizat dispariția lui. Era paznic la noi pe șantier și nu era pentru prima oară când mai beam câte o cinzeacă alături de el. Îmi pare rău”, a spus criminalul.

Acum, criminalul a fost reținut pentru 30 de zile și este cercetat penal pentru omor calificat. Bărbatul riscă de la 15 până la 20 de ani de închisoare sau chiar detenție pe viață având în vedere felul în care s-a desfășurat crima.

 

 

 

Tags: