Sport

Șicane înainte de Farul – FCSB. Mihai Stoica a dezvăluit coșmarul prin care au trecut jucătorii lui Elias Charalambous! Video

Mihai Stoica a fost „bombardat” de ultrașii Farului înainte de meciul direct. Suporterii constănțenilor au organizat un foc de artificii lângă hotelul roș-albaștrilor.
21.05.2023 | 11:21
Sicane inainte de Farul  FCSB Mihai Stoica a dezvaluit cosmarul prin care au trecut jucatorii lui Elias Charalambous Video
Ultrașii Farului au „bombardat” hotelul în care este cazată delegația FCSB. Foto: captură Instagram - @mihaistoica.
ADVERTISEMENT

Farul și FCSB evoluează cu titlul pe masă în penultima etapă a play-off-ului SuperLigii. Cele două formații se înfruntă duminică, 21 mai, de la ora 21:00, iar cu o victorie, echipa lui Gică Hagi va fi campioană. După ce au făcut spectacol la ultimul antrenament al constănțenilor, suporterii au făcut „prăpăd” lângă hotelul unde este cazată delegația roș-albastră.

Mihai Stoica și jucătorii FCSB, „bombardați” de ultrașii Farului înainte de meciul direct

Galeria Farului este mai mobilizată ca niciodată să își împingă favoriții de la spate. Pentru a-și duce misiunea la bun sfârșit, suporterii constănțenilor au apelat la metode care se află la limita legii. Cu o seară înainte de partida decisivă de la Ovidiu, ultrașii „marinarilor” au organizat un foc de artificii lângă hotelul unde este cazată delegația vicecampioanei.

ADVERTISEMENT

Nu este prima oară când ultrașii de la malul Mării Negre apelează la asemenea metode. Principalul obiectiv este incomodarea somnului adversarilor înainte de meciul direct. În cele din urmă, metoda a funcționat în cazul lui Mihai Stoica.

Managerul general al FCSB a postat un filmuleț reprezentativ pe rețelele de socializare în care poate fi auzit zgomotul provocat de petarde. „Poate mâine sărbătoresc alții!”, a scris Mihai Stoica pe Instagram. VEZI VIDEO AICI. Cu o victorie, FCSB va trece pe primul loc și va evolua cu titlul pe masă contra Rapidului pe Arena Națională.

ADVERTISEMENT

Octavian Popescu, motivat înainte de Farul – FCSB: „Sperăm să facem o partidă foarte bună și să trecem pe locul 1”

Octavian Popescu a prefațat duelul cu Farul de la Ovidiu, iar „perla” roș-albaștrilor speră ca FCSB să obțină cele trei puncte și să devină favorită la câștigarea titlului în ultima etapă. „Suntem concentrați pentru meci, sperăm să facem o partidă foarte bună și să trecem pe locul 1.

Este un fel de presiune, dar cu ajutorul suporterilor sperăm să câștigăm și cred că o să o facem. Nu știu ce se întâmplă la Farul, știu că noi ne-am pregătit sută la sută și cei care vor intra o să dea totul. Știm că este stadionul foarte mic.

ADVERTISEMENT

Era normal să vină fanii pentru că suntem Steaua București, cea mai iubită echipă din România. Cu ajutorul suporterilor am ajuns să ne batem la campionat. Susținerea patronului a fost mereu de când sunt eu aici. Săptămâna asta chiar a fost un pic mai mare”, a declarat Octavian Popescu.

Cerere enormă pentru bilete la Farul – FCSB

Fanii au luat cu asalt micuța arenă de la Ovidiu, iar din cauza interesului enorm gazdele au decis să nu pună în vânzare biletele, ci să le acorde apropiaților. Totodată, constănțenii s-au temut de faptul că suporterii roș-albaștrilor ar fi putut domina atmosfera la Ovidiu.

ADVERTISEMENT

Astfel, partida se va desfășura cu casa închisă și vor asista 4.500 de suporteri, dintre care 300 vor fi reprezentanți ai oaspeților. Totuși, Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, a mărturisit că suporterii FCSB vor încuraja echipa din împrejurimile stadionului.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3,60 este cota pentru „X” la meciul Farul – FCSB

ADVERTISEMENT