News

Silvia Mitrache, concurenta Cântă Acum cu Mine, a făcut show la 60 de ani! Reacţii fabuloase. VIDEO

08.04.2019 | 09:46
Silvia Mitrache concurenta Canta Acum cu Mine a facut show la 60 de ani Reactii fabuloase VIDEO

Astista Silvia Mitrache a urcat pe scena ”Cântă Acum cu mine!” de la Pro TV și a făcut show la 60 de ani. Solista a impresionat cu timbrul său special, astfel că a ridicat aproape toți jurații în picioare, fiind încântați de prestația interpretei.

Silvia Mitrache, concurenta Cântă Acum cu mine, a făcut show la vârsta de 60 de ani

Reacțiile celor care au auzit-o cântând s-au rezumat la doar câteva propoziții precum: „Cum poți să plângi cu lacrimi și să cânți în același timp?”/ Așa ceva la 60 de ani? Cu o poveste impresionantă de viață, Silvia Mitrache ne-a făcut pe toți să lăcrimăm. 97 dintre muzicieni s-au ridicat și au cântat alături de ea”.

Acum câteva ediții, o altă concurentă care a impresionat a fost Miruna Diaconescu. La o mică distanță de vârstă față de prima concurentă, cea care a fost numită de public și jurați ”sosia Simonei Halep” a uimit cu prestația sa, nu numai cu aspectul. Cea care s-a declarat îndrăgostită de tot ce a făcut tânăra de 19 ani pe scenă a fost liderul juraților, Loredana Groza, care a spus: „Îmi place foarte mult de tine, ai umplut scena. Ești rebelă și îmi place asta! Ești foarte frumoasă, semeni cu Simona Halep!”, i-a spus vedeta. Replica tinerei a fost: „Da, știu, toată lumea îmi spune asta”.

Silvia Mitrache, concurenta Cântă Acum cu Mine, a făcut show la 60 de ani! Reacţii fabuloase. VIDEO
Mare parte din jurați s-au ridicat pentru a o aplauda pe Silvia, fiind impresionați de tonul vocii și prezența sa pe scenă

Despre show-ul ”Cântă Acum cu mine”

Concursul muzical de la Pro TV, care o are în frunte pe Loredana, a debutat la începutul lunii martie și a venit în fața telespectatorilor cu ceva inedit, fiind singurul show care are nu 3 ori 4 jurați, ci 100. „Cântă Acum cu mine” e un show surprinzător, vesel.

Se râde mult, se cântă și mai mult. În emisiune sunt 100 de specialiști din zona muzicală, oameni care știu să cântărească un act artistic din multiple puncte de vedere. Ideea e că nu ne bazăm pe un juriu din 3, 4 sau 5 jurați… Aici avem 100! 100 de păreri, 100 de așteptări, 100 de idei. Sunt greu de mulțumit, greu de convins, dar și dacă reușești, cei 50.000 de euro sunt ai tăi!”, a spus Cabral.

Tags: