News

Miruna Diaconescu a uimit-o pe Loredana Groza la Cânta Acum cu Mine: “Semeni cu Simona Halep”. FOTO

31.03.2019 | 21:40
Miruna Diaconescu a uimito pe Loredana Groza la Canta Acum cu Mine Semeni cu Simona Halep FOTO

Apariție de senzație la emisiunea fenomen ”Cânta Acum cu Mine”, difuzată de ProTV, unde o concurentă foarte talentată părea că este sosia Simonei Halep! Tânăra de doar 19 ani a electrizat sala! Publicul a iubit-o, iar 71 dintre cei 100 de jurați au cântat împreună cu ea! A fost plină de energie, iar asta s-a văzut cu ochiul liber pe micile ecrane!

Sosia Simonei Halep de la ”Cântă Acum cu Mine” a impresionat-o pe Loredana Groza

O cheamă Miruna Diaconescu, are 19 ani și seamănă leit cu marea tenismenă a României, Simona Halep! Ca și fostul număr 1 mondial, și Miruna Diaconescu a ridicat sala în picioare, dar, din nefericire, drumul ei la ”Cântă Acum cu Mine s-a oprit.

Tânăra a impresionat-o pe Loredana Groza cu vocea și entuziasmul ei! “Îmi place foarte mult de tine, ai umplut scena. Ești rebelă și îmi place asta! Ești foarte frumoasă, semeni cu Simona Halep”, i-a spus vedeta. “Da, știu, toată lumea îmi spune asta”, a fost replica tinerei cântărețe.

Miruna Diaconescu seamana foarte bine cu Simona Halep

Emisiunea ”Cântă Acum cu Mine”, fimată în Polonia

Show-ul muzical de la Pro TV, cu Loredana în fruntea juraților și Cabral prezentator, a debutat în luna martie la Pro TV. Este un format internațional și este filmat în Polonia, acolo unde exista deja un studio amendajat.

„Cântă acum cu mine e un show surprinzător, vesel. Se râde mult, se cântă și mai mult. În emisiune sunt 100 de specialiști din zona muzicală, oameni care știu să cântărească un act artistic din multiple puncte de vedere. Ideea e că nu ne bazăm pe un juriu din 3, 4 sau 5 jurați… Aici avem 100! 100 de păreri, 100 de așteptări, 100 de idei. Sunt greu de mulțumit, greu de convins, dar și dacă reușești, cei 50.000 de euro sunt ai tăi!”, a declarat Cabral.

„Cântă acum cu mine este un show revoluționar datorită formatului. În acest show nu este vorba doar despre voce, ci despre găsirea performerului, entertainerului care să aibă emoție, carismă, voce, talent. Pe scurt, trebuie să aibă toate ingredientele pe care publicul și le dorește atunci când cumpără un bilet la un spectacol și vrea să vadă un artist. Căutăm artistul complet!”, a declarat Loredana Groza.