Life

Silvia Popescu, agresată de față cu fiica sa. Prin ce a trecut câștigătoarea Bravo, ai stil: “Mi-a sărit sângele”

Silvia Popescu a trecut prin momente cumplite, după ce a fost agresată de o vecină chiar de față cu fiica sa, Evolette. Câștigătoarea a două sezoane diferite „Bravo, ai stil!” a povestit întreaga peripeție abia recent.
27.06.2021 | 17:18
Silvia Popescu agresata de fata cu fiica sa Prin ce a trecut castigatoarea Bravo ai stil Mia sarit sangele
ADVERTISEMENT

Frumoasa șatenă a avut parte de un incident neplăcut în lift din cauza unei vecine care nu înțelege ce înseamnă să ai un copil care are o energie ieșită din comun.

Se pare că femeia a devenit agresivă și i-a dat un pumn în față vedetei de la Kanal D fără niciun fel de explicație. Acela a fost momentul în care Silvia Popescu a reacționat instant.

ADVERTISEMENT

Silvia Popescu, incident neplăcut în lift. A fost de față și fiica ei

„Eram în lift cu fiică-mea și sub mine locuiește o doamnă care, probabil din cauza vieții pe care a avut-o, pedalează pe zăpadă. Și m-am trezit cu un pumn în față, fix în lift, de față cu fiică-mea.

Mi-a sărit sângele puțin pe aici. Fiică-mea se mai joacă prin casă și îi cade un balon, o minge și tipa s-a gândit că mai bine îmi face mie o fentă din asta”, a mărturisit Silvia Popescu, la „Detectorul de minciuni”. 

ADVERTISEMENT

Câștigătoarea „Bravo, ai stil!” a ținut să mai adauge că nu s-a lăsat mai prejos și a reacționat. Vedeta s-a transformat imediat și a ripostat în fața vecinei.

De atunci și până în prezent vecina Silviei Popescu vine mereu cu o cameră după ea când trebuie să aibă o discuție, semn că se teme pentru viața ei și vrea să aibă probe.

ADVERTISEMENT

„Și atunci, din poodle-ul ăla mic, când am devenit rottweiler, ziceai că m-am exorcizat. Vecina mai trăiește, dar acum când vine să se întâlnească cu mine are o cameră de luat vederi în permanență. 

Nu mint, ea vine cu telefonul deschis când stă de vorbă cu mine. În caz de recidivă la mine, să mă aibă filmată”, a mai spus Silvia Popescu, care demonstrează că este o adevărată luptătoare.

ADVERTISEMENT

Silvia Popescu vrea să plece din România. Unde s-ar muta

Silvia Popescu a mărturisit că ar vrea să ne mute din România pentru a urma cursurile unei școli de modă din străinătate. Câștigătoarea de la „Bravo, ai stil” speră să-și consolideze cariera în domeniul modei și speră să-și perfecționeze talentul.

Acesta este și motivul pentru care vedeta vrea să se stabilească în Statele Unite ale Americii pentru a se putea ocupa serios de modă, pasiune pe care o are dintotdeauna.

Fosta concurentă de la Kanal D își dorește să se apuce serios de învățat pentru a dobândi noi cunoștințe, care o vor ajuta să creeze și să experimenteze ținute inedite.

ADVERTISEMENT