Sport

Simona Halep a ajuns în Germania și este gata de primul meci oficial. Ce mesaj le-a transmis fanilor

Simona Halep a ajuns în Germania, la Bad Homburg și anunță că este gata să revină în circuitul WTA. Săptămâna viitoare va juca primul meci pe iarbă în 2021.
17.06.2021 | 00:20
Simona Halep a ajuns in Germania si este gata de primul meci oficial Ce mesaj lea transmis fanilor
Simona Halep pare să fi trecut peste accidentare și are toate motivele să zâmbească din nou. Sursă foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

A trecut mai bine de o lună de la accidentarea Simonei Halep, la Roma, într-un meci din turul 2, cu Angelique Kerber. Iar recuperarea ei merge în direcția potrivită.

Simona Halep a suferit pe 12 mai o ruptură musculară la gambă, din cauza căreia a fost nevoită să îşi anuleze participarea la Roland Garros 2022.

ADVERTISEMENT

Simona Halep a ajuns în Germania. Revine săptămâna viitoare, la Bad Homburg, după o pauză de mai bine de o lună

Cum recuperarea a decurs foarte bine, Simona Halep și-a anunțat încă de săptămâna trecută revenirea în circuit. Are de apărat foarte multe puncte în sezonul de iarbă.

Iar prima oprire pentru ea este Bad Homburg, Germania, acolo unde a și ajuns astăzi. Simona le-a cerut organizatorilor să vină mai devreme, pentru a putea să se acomodeze cât mai repede cu iarba.

ADVERTISEMENT

Simona Halep a postat pe rețelele de socializare mai multe imagini de la antrenamentul susținut miercuri la Bad Homburg. Și le-a transmis fanilor că este sută la sută pregătită.

Simona Halep, fără adversare din top 10 la Bad Homburg. Kvitova, Pegula și Kerber sunt cele mai mari pericole

“Înapoi pe iarbă, iar sentimentul este minunat”, le-a transmis Simona Halep fanilor ei. De altfel, Bad Homburg este primul turneu pe care îl joacă românca pe iarbă de la titlul câștigat la Wimbledon, în 2019.

ADVERTISEMENT

Simona Halep este cap de serie numărul 1 la Bad Hamborg, unde nu mai merge nicio altă jucătoare de top 10 WTA. Petra Kvitova, Jessica Pegula și Angelique Kerber se anunță cele mai importante rivale în lupta pentru titlu.

În afara Simonei Halep, alte trei jucătoare din România au fost acceptate pe tabloul principal la Bad Hamborg: Sorana Cîrstea, Patricia Țig și Irina Begu.

ADVERTISEMENT

Simona Halep are un 2021 de coșmar și a ajuns sub Sorana Cîrstea în clasamentul WTA Race

Turneul de la Bad Homburg, aflat la prima ediție, oferă premii totale în valoare de 235.238 dolari. Câștigătoarea primește și 270 de puncte în clasamentul WTA.

Simona Halep are un sezon de coșmar, în special din cauza numeroaselor accidentări. Nu a jucat până acum nicio finală de turneu WTA, ceea ce nu se mai întâmplase în anii trecuți până la sezonul de iarbă.

Simona Halep este doar locul 27 în clasamentul WTA Race, o altă dovadă a parcursului slab din acest an. Inclusiv Sorana Cîrstea o depășește în această ierarhie, aceasta fiind pe locul 24.

 

ADVERTISEMENT