Simona Halep

Simona Halep a anunțat revenirea lui Darren Cahill: “Vorbim după US Open” + ce spune de momentele dure de la on court coaching: ”Nu-l umilesc pe Daniel Dobre. Îmi cer mereu scuze când am reacții pe fond de stres”

18.08.2019 | 22:30
Simona Halep a anuntat revenirea lui Darren Cahill Vorbim dupa US Open  ce spune de momentele dure de la on court coaching Nul umilesc pe Daniel Dobre Imi cer mereu scuze cand am reactii pe fond de stres

Jucătoarea de tenis Simona Halep a anunțat revenirea antrenorului Darren Cahill în staful său începând cel mai probabil de anul aviitor. Tehnicianul australian a încetat colaborarea cu românca la finalul sezonului precedet cânbd a anunțat că dorește să fie mai aproape de familie, dar a fost alături de Halep la câteva turnee în acest an, inclusiv la victoria surprinzătoare de la Wimbledon.

Simona Halep a anunțat revenirea lui Darren Cahill: ”Alături de el aș mai putea câștiga Grand Slam-uri”

”Nu ştiu dacă revine Darren Cahill. A rămas să vorbim după US Open. Eu îmi doresc foarte mult să revină cu noi în echipă pentru că ne completează foarte bine. Dacă ar veni aş putea fi capabilă să mai câştig Grand Slam-uri. Feeling-ul meu este că da, va reveni. Am încredere că o să vină. Ţin legătura cu Darren Cahill prin telefon. Îi cer sfatul, îmi dă sfaturi. Am vorbit înainte de fiecare meci la Wimbledon. Am vorbit şi cu domnul Dobre şi împreună am făcut o analiză foarte bună”, a fost anunțul Simonei Halep despre posibila revenirea a lui Darren Cahill.

Fostul lider mondial a explicat în emisiunea Garantat 100% de la TVR care este relația cu antrenorul Daniel Dobre: ”Daniel Dobre este trup şi suflet alături de mine şi de echipa mea. Se tot vorbeşte că nu îi dau credit, că nu i-am dat importanţă. Nu este doar de faţadă, este un om important. Este total greşit că l-am făcut de râs sau l-am umilit. N-am făcut nimic personal niciodată şi nu o voi face. I-am respectat pereu pe oamenii de lângă mine. Nu am jignit niciodată, doar m-am descărcat, nu a fost frumos, dar mi-am cerut scuze după. Nu sunt dictatoare, sunt naturală şi spun ceea ce simt în momentul respectiv. În anumite momente am nevoie de o energie extra de la ei. Treaba este limpede între noi, am convenit ca în momentul în care am nevoie să le spun”.

Simona Halep și Darren Cahill în timpul unui antrenament la Australian Open

”M-am maturizat foarte mult în ultimul an!”

Simona Halep a explicat și care este implicarea lui Ion Țiriac în problemele tactice: ”Ion Țiriac are o experiență uriașă, dar în primul rând aș spune că îmi este un prieten. Vorbim zilnic și îmi dă sfaturi. Îmi spune că trebuie să mă antrenez 4-6 ore pe zi, dar nu am ajuns acolo. Din 2014 este alături de mine, dar doar ca prieten. Îmi dă lecții de viață. De obicei Ion Țiriac și Daniel Dobre vorbesc înainte și la mine ajunge un lucru clar. Oricum, orice sfat trece prin filtrul meu. Virginia Ruzici este managerul meu de 10-11 ani și vreau să rămână alături de mine până la finalul carierei. Teo Cercel este în echipa mea de foarte mulți ani. Eu nu am avut accidentări grave și el mă ajută foarte mult. Este un om deschis, este mai mult decât un preparator fizic, simt că face parte din familia mea”.

Jucătoarea de 27 de ani a dezvăluit că nu a jucat niciodată la pariuri, iar acum obiectul său este o medalie la Jocurile Olimpice: ”Sunt mai motivată decât anul trecut pentru că am simțit o plăcere imensă la Wimbledon și vreau mai mult. Acum nu mai am presiune, dar cel mai mult îmi doresc medalie la Olimpiadă. Simt că m-am maturizat foarte mult în ultimul an. Mi-am schimbat percepția mea față de oameni și am schimbat relația mea cu presa. Critica o primesc deschis și pozitiv și nu mă derenjează deloc. Dar nu accept când sunt jignită gratuit. De aceea între mine și presa românească s-a creat o distanță pentru că nu mi-a plăcut că mi s-a analizat caracterul. Nu am jucat niciodată la pariuri și nici nu voi juca vreodată”.

Simona Halep este cotată de specialiști cu a doua șansă la câștigarea US Open 2019, după americanca Serena Williams. Însă, situația nu este roz pentru campioana de la Wimbledon, tatăl său, Stere Halep, anunțând că ea resimte încă dureri la tendonul lui Achile după accidentarea de la Rogers Cup.