ADVERTISEMENT
Simona Halep

“Simona Halep a avut sâmbătă petrecerea de logodnă cu Toni Iuruc!” Campioana de la Wimbledon a petrecut alături de familie! Primele imagini de la party. Foto

Autor: Andrei Șchiopu | 24.11.2019 | 09:04
Simona Halep. Sursă foto: instagram

Simona Halep a avut sâmbătă, 23 noiembrie, petrecerea de logodnă, conform dezvăluirii făcute de Decebal Rădulescu, colaborator permanent al televiziunii DigiSport, în cadrul emisiunii Fotbal Club. VEZI TOATE POZELE DE LA PARTY ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS

ADVERTISEMENT

Campioana de la Wimbledon a petrecut alături de familie

Jurnalistul Decebal Rădulescu a dezvăluit pe contul său de facebook informația conform căreia Simona Halep a făcut petrecerea de logodnă cu Toni Iuruc: „În acest moment, la Club Riva ( Cafe del Măr) din stațiunea Mamaia, are loc petrecerea de logodnă a Simonei Halep cu Toni Iuruc. Totul a fost ținut la strict secret”.

„În tradiția machidonilor , evenimentului de acest gen i se mai spune: ’se dă semnul. Viitorul ginere i-a oferit inelul de logodnă Simonei, iar apoi a păstrat obiceiul și i-a cerut-o ca soție pe Simona tatălui ei, Stere Halep”

Fără poze postate pe rețelele de socializare la petrecerea Simonei

„Petrecerea se desfășoară cu o regulă strictă: niciun invitat n-are voie să posteze imagini sau filmulețe pe rețelele de socializare”, s-a mai arătat în postarea de pe facebook a jurnalistului.

ADVERTISEMENT

„Se vor căsători, la anul, în luna septembrie, după ce va participa la US Open 2020.  Evenimentul va fi unul fabulos, la un restaurant de lux din Constanța și, normal, va fi organizat conform tuturor tradițiilor machedonești”, a precizat un apropiat al familiei Halep pentru wowbiz.ro.

  • 28 de ani a împlinit Simona Halep pe 27 septembrie
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!