Sporturi

Simona Halep a confirmat prezenţa la un nou turneu pe zgură în acest sezon! Şi Serena Williams va participa

03.04.2019 | 14:00
Simona Halep a confirmat prezenta la un nou turneu pe zgura in acest sezon Si Serena Williams va participa

Simona Halep a confirmat prezenţa la un nou turneu pe zgură în acest sezon. Simona Halep se pregăteşte tot mai tare pentru sezonul de zgură care se apropie. Jucătoarea noastră va evolua la Fed Cup, în semifinala contra Franţei, mai apoi va merge la Stuttgart, Madrid, Roma şi Paris, acolo unde are de apărat nu mai puţin de 2000 de puncte WTA, pentru că este campioana en-titre a celui de-al doilea turneu de Grand Slam al anului.

Simona Halep a evolua dn nou pe zgura din Roma

Este vorba despre turneul “Internazionali BNL d’Italia”, desfăşurat la Roma. Competiţia organizată în Italia este de categorie Premier Five şi are premii totale în valoare de 3,452,538 de dolari. Turneul se desfăşoară în perioada 13-19 mai, ceea ce înseamnă că Simona Halep va zbura la Roma direct din Madrid, acolo unde s-a impus de două ori în carieră, în 2016 şi 2017.

Simona Halep va avea concurenţă serioasă la turneul de la Roma. Sporiva noastră se va lupta pentru trofeu cu Naomi Osaka, Sloane Stephens, Karolina Pliskova, Petra Kvitova, Elina Svitolina, Kiki Bertens sau Angelique Kerber. Prezentă pe tabloul principal este şi Serena Williams, care nu a mai jucat la Roma de trei ani. Americanca s-a impus la acest turneu de patru ori în întreaga carieră, în 2002, 2013, 2014 și 2016. Anul trecut, jucătoarea noastră a disputat marea finală cu Elina Svitolina, iar ucraineanca s-a impus, scor 6-0, 6-4. Cu un an în urmă, în 2017, final a fost aceeaşi, iar rezultatul nu a fost cu mult diferit. Svitolina s-a impus şi atunci, scor 4-6, 7-5, 6-1.

Simona Halep, pe terenul de tenis de la Roma

Mihaela Buzărnescu, confirmată şi ea pe tabloul principal de la Roma

Mihaela Buzărnescu nu trece prin cea mai bună perioadă a ei, însă speră că încet încet îşi va reintra în ritm şi îşi va relansa sezonul odată cu începerea sezonului de zgură. Jucătoarea noastră a câştigat deja primul meci pe zgură din acest an, în primul tur la turneul de la Charleston, în Statele Unite ale Americii.

Tags: